Hipertimezi bilgileri mi hatırlama, yaşadığı olayları mı ahtırlama mı? Vegapunk bu meyve sayesinde okudukları unutmuyor. yemese unutacaktı. Dediğinle alakası ne?Hipertimezi işte
Kendisine mesaj iletiliyor. :dd.d''Oda i'm begging you. Let Law beat BB. If you don't do it, i will found you and when i do oh the things i will do, you aren't gonna like them at all.''
Vegapunk zeki orası tamamdır ve vegapunkun hipertimezi olduğuna inanıyorum ama bu adam meyveyi yemeden ne işe yaradığını bilen adam olduğu için bu meyveyi ona göre yemiştir ve bu riski alarak daha fazla bilgiye ulaşmıştır Öyle meyve buffu yokBu duruma okaysin diye yorumladım, olabilir. Şahsi görüşüm Vegapunk'ın değerini azalttığı yönünde, doğuştan zekiymiş yine hakkını vereyim.
Zeka değil de bilgi depolamakla alakası var bence olayın. Beynini saçma sapan bilgilerle doldurup da şişerebiliyorsundur kafanı.Meyveyi zeki bir adam yediği için büyümüş kafası. Mesela bu meyveyi Kid veya Luffy yese bir ömür aynı boyutta kalırdı kafası.
Suits dizine bak lütfen senden ricam ilk bir kaç bölüm bak yeterli aciklamaHipertimezi bilgileri mi hatırlama, yaşadığı olayları mı ahtırlama mı? Vegapunk bu meyve sayesinde okudukları unutmuyor. yemese unutacaktı. Dediğinle alakası ne?
O esnada hangi çeşit et yesem diye düşünen LuffyZeka değil de bilgi depolamakla alakası var bence olayın. Beynini saçma sapan bilgilerle doldurup da şişerebiliyorsundur kafanı.
Ona mesajı ben iletirim en son bu bölüm için vegayi düzelt dedim düzeltti herkesi ters köşe yaptı geçende tek başıma savunduydum''Oda i'm begging you. Let Law beat BB. If you don't do it, i will found you and when i do oh the things i will do, you aren't gonna like them at all.''
İlgisini çeken her bilgiyi depoya sallar kafaya g3 basmış gibi gezerdi ortalıktaO esnada hangi çeşit et yesem diye düşünen Luffy![]()
Hipertimezi ne demek biliyorum, diziye de bakmama gerek yok. İngilizce de biliyorum. Spoiler'da açıkça meyve sayesinde de sınırsız bilgiyi depolaya bildiği yazıyor. Hipertimeziyle alakası falan yok durumun. Doğal bir durum değil Vega'daki, meyvenin gücü sayesinde.Suits dizine bak lütfen senden ricam ilk bir kaç bölüm bak yeterli aciklama