Sen ne yazıyordun bu aradaKing için Zoro yazıyordun o yüzden Sanji-Queen yazdığını herkes biliyor. Bırak bu algıları jsdfjsdf

Sen ne yazıyordun bu aradaKing için Zoro yazıyordun o yüzden Sanji-Queen yazdığını herkes biliyor. Bırak bu algıları jsdfjsdf
ZKK'cı değil mıydın sen?Sanji fanları(Bazıları) arc başı, Sanji'yi bire bir Queen'in karşısına koymazken Sanji teke tekte alacak Queen'i yazmışım. Bağzı Sanji fanları da Sanji artı bilmem şu bu beraber diyorlardı.
Şimdi onlar gelip patladın falan diyorlar![]()
Sanji vs KingSen ne yazıyordun bu arada![]()
SKKSen ne yazıyordun bu arada![]()
Sanci'yi sevmem ben bile Queen diyordum. Çoğu Sanci fanı ise Who's who olur diyordu. sonra Wano2da en patlayan biz Sanci fanlarıyız dediler.Sanji fanları arc başı, Sanji'yi bire bir Queen'in karşısına koymazken Sanji teke tekte alacak Queen'i yazmışım. Bağzı Sanji fanları da Sanji artı bilmem neler diyorlardı.
Şimdi onlar gelip patladın falan diyorlar![]()
Nikacı değil miydin senZKK'cı değil mıydın sen?
Dünyanın en güçsüz meyvesi lenn, paramecia lann.Nikacı değil miydin sen![]()
Değildim. Sen ZKK'cı değil miydin şimdi?Nikacı değil miydin sen![]()
Zori önce 2 dakika toplamda kral haki kullanabilsin sonra bakarız.![]()
Zoro'nun kendi inanmaz.
Zoro çatıda kral hakisiz ashura kullanınca Kaido'nun gözleri kamaştı. Oden travması aklına geldi. İz kalacak diye de övdü. King dövüşünden sonra staminası kalsa Kaido'nun kelleyi de alırdı da işte Luffy ana karakter kontenjanından girince Zoro'ya anca Ana düşmanın yardakçıları kalıyor. Luffy'nin Zoroya göre tek artısı karakterin güç artışının gülünç düzeyde olması. Saiyajin gibi oldu. Dayak yiyip yeni bir formla Kaidonun karşısına çıktı. Böyle bir adamla nasıl baş edeceksin.
Sen Luffy özel değil diyen arkadaş değil miydin meyvesi de standart demiyor muydunDeğildim. Sen ZKK'cı değil miydin şimdi?