Nika zart zurt, joy boy pırt loadingHatırlıyorum bunu. Red siteyi bıraktı sanmıştım.
Nika zart zurt, joy boy pırt loadingHatırlıyorum bunu. Red siteyi bıraktı sanmıştım.
Zoro da herzaman Sanjiye ayak bağı oluyor.Bir işede yaradığı yok.Gemide sabah akşam içip zıbarıp yatıyor.Emekli yaşlılar gibi.
Seraphim Croco'ya çay-çay meyvesi yedirilmesi şoku.@Montana bu seraphim Jinbe’ye Senor Pink’in meyvesini vermişler Franky şaşırıyor orada. Diğerlerine de meyve vermiş olabilirler. Seraphim Croco ve Seraphim Dof meyvesiz güçsüz çıkar demiştin onlar da meyveleridir şuan.
3-4 günde bi duş alıyormuş bide terli terli yatıp ortamı da pis pis kokutuyordurZoro da herzaman Sanjiye ayak bağı oluyor.Bir işede yaradığı yok.Gemide sabah akşam içip zıbarıp yatıyor.Emekli yaşlılar gibi.
Aynen, büyük ihtimal meyve verilir onlara da.@Montana bu seraphim Jinbe’ye Senor Pink’in meyvesini vermişler Franky şaşırıyor orada. Diğerlerine de meyve vermiş olabilirler. Seraphim Croco ve Seraphim Dof meyvesiz güçsüz çıkar demiştin onlar da meyveleridir şuan.
Sanji fanları(Bazıları) arc başı, Sanji'yi bire bir Queen'in karşısına koymazken Sanji teke tekte alacak Queen'i yazmışım. Bağzı Sanji fanları da Sanji artı bilmem şu bu beraber diyorlardı.@RedTeroR asla sanji hateri olmadı yanlış bilgilendirme yapmayın.
seraphim crocco yeni silahını tanıtıyorSeraphim Croco'ya çay-çay meyvesi yedirilmesi şoku.
King için Zoro yazıyordun o yüzden Sanji-Queen yazdığını herkes biliyor. Bırak bu algıları jsdfjsdfSanji fanları(Bazıları) arc başı, Sanji'yi bire bir Queen'in karşısına koymazken Sanji teke tekte alacak Queen'i yazmışım. Bağzı Sanji fanları da Sanji artı bilmem şu bu beraber diyorlardı.
Şimdi onlar gelip patladın falan diyorlar![]()