Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1065 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Saçma salak tiplerle dövüştürüyor Zoro'ya çizdiği bir tane düzgün kılıç ustası rakip yok. Anca ölü Ryuma'nın zombi bedeni, peh
Vista vardı bir adam akıllı onu da alakasız tayfaya atmış. Shiryu artık en babası o da görünmez olmuş saçma sapan. Beckman reis tüfekli. Mihawk'a gelene kadar hiç doğru dürüşt kılıç ustası görmeyecek sanırim.

Luffy özel değil dedin gelişi 800 yıl önceden haber edilmiş.
D özel değil dedin. Ne kadar özel olduğunu 500 bölümdür işliyor.
Meyve özel değil dedin sonucu gördük.

Hala gelip ama ben şöyle böyle yapıyorsun, bırak boşver bence :ehe:
Öncelikle ben ne dediğimi açıklıyorum sen olayı yanlış lanse etme.

D nin özel olma muhabbetini çok tartıştım. Luffy'nin de özel olma muhabbeti güç anlamında idi. D'ler özel değil çünkü onlara özel sadece onların kullanabildiği bir güç faktörü yok şeklinde bir açıklama ile bunu açıklıyordum. Naruto serisinden örnekler veriyordum. Luffy ve Roger'ın özel olmasına daha doğrusu D'lerin özel olmasına her şeyin sesini duyma güçleri yüzünden açık kapı bırakıyordum sonra Momonosuke ile Öden'de de bu güç çıkınca o kapı da kapandı. Söylediğim açık hala daha söyle söyledin böyle söyledin diyon. Ne dediğimi söyleyeceksen tam söyle.

Meyvedeki muhabbet de özel olup olmaması üzerinden olmuyordu. Meyveyi kimse özel görmüyordu zaten. Sadece güçlü meyve muhabbeti cevriliyordu. Onu da Doflamingo fanları yaydı. Trollüğüne G4'ten dolayı en güçlü meyve söylemlerinde bulunuyordular.. Ki bunu lastik meyvesi için söylüyordular.

Bu meyve lastik meyvesi değilmiş. Meyvenin şimdiki ozelliklerini kazanabilmesi için adı devisti. Mistik Zoan Tanrı meyvesi çıktı. Nasıl lastik meyvesi diyip bir de üstüne lastik meyvesi özelmiş diyebiliyorsunuz? Cımbız ile ayet seçen ateist gibi tartışma yapıyorsun şu an yav.

Vista vardı bir adam akıllı onu da alakasız tayfaya atmış. Shiryu artık en babası o da görünmez olmuş saçma sapan. Beckman reis tüfekli. Mihawk'a gelene kadar hiç doğru dürüşt kılıç ustası görmeyecek sanırim.

Akainu'nun gençliğinde bile kılıç var. Roger kılıç kullanıyor, Oden ve Shanks da öyle. Ama doğru düzgün kılıç kullanan rakip yok.

Adam sanki en güçlü kılıç ustası olmaya çalışmıyor da kılıç ustalarının da bir şeyler başarabileceğini kanıtlamaya çalışıyor. Dövüş sanatçıları gibi. Judo vs Boks, Judo vs Muay Thai, Judo vs Güreş tarzı çelınclarla Zoro kendi dövüş sanatını kanıtlama derdine girmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık