Montana
O değil de keşke evrende bu ünvanı hedefleyen Zoro dışı karakterler de görseydik güzel olurdu. Zoro da arada bunlarla rekabete girerdi falan.Nami'den tokat yiyor, Chopper tepeliyor. Cidden ele ayağa düştü unvan.
O değil de keşke evrende bu ünvanı hedefleyen Zoro dışı karakterler de görseydik güzel olurdu. Zoro da arada bunlarla rekabete girerdi falan.Nami'den tokat yiyor, Chopper tepeliyor. Cidden ele ayağa düştü unvan.
Luffy özel değil dedin gelişi 800 yıl önceden haber edilmiş.Bu meyve lastik meyvesi mi?
Vay vay bak sen...Hatırlıyorum bunu. Red siteyi bıraktı sanmıştım.
Saçma salak tiplerle dövüştürüyor Zoro'ya çizdiği bir tane düzgün kılıç ustası rakip yok. Anca ölü Ryuma'nın zombi bedeni, pehO değil de keşke evrende bu ünvanı hedefleyen Zoro dışı karakterler de görseydik güzel olurdu. Zoro da arada bunlarla rekabete girerdi falan.
Vista vardı bir adam akıllı onu da alakasız tayfaya atmış. Shiryu artık en babası o da görünmez olmuş saçma sapan. Beckman reis tüfekli. Mihawk'a gelene kadar hiç doğru dürüşt kılıç ustası görmeyecek sanırim.Saçma salak tiplerle dövüştürüyor Zoro'ya çizdiği bir tane düzgün kılıç ustası rakip yok. Anca ölü Ryuma'nın zombi bedeni, peh
Öncelikle ben ne dediğimi açıklıyorum sen olayı yanlış lanse etme.Luffy özel değil dedin gelişi 800 yıl önceden haber edilmiş.
D özel değil dedin. Ne kadar özel olduğunu 500 bölümdür işliyor.
Meyve özel değil dedin sonucu gördük.
Hala gelip ama ben şöyle böyle yapıyorsun, bırak boşver bence![]()
Vista vardı bir adam akıllı onu da alakasız tayfaya atmış. Shiryu artık en babası o da görünmez olmuş saçma sapan. Beckman reis tüfekli. Mihawk'a gelene kadar hiç doğru dürüşt kılıç ustası görmeyecek sanırim.
Adam sanki en güçlü kılıç ustası olmaya çalışmıyor da kılıç ustalarının da bir şeyler başarabileceğini kanıtlamaya çalışıyor. Dövüş sanatçıları gibi. Judo vs Boks, Judo vs Muay Thai, Judo vs Güreş tarzı çelınclarla Zoro kendi dövüş sanatını kanıtlama derdine girmiş.Vista vardı bir adam akıllı onu da alakasız tayfaya atmış. Shiryu artık en babası o da görünmez olmuş saçma sapan. Beckman reis tüfekli. Mihawk'a gelene kadar hiç doğru dürüşt kılıç ustası görmeyecek sanırim.
Anasının karnından meydan okuyacak bir babayiğit çıkmamış, herkesi sindirmiş Mihawk.Akainu'nun gençliğinde bile kılıç var. Roger kılıç kullanıyor, Oden ve Shanks da öyle. Ama doğru düzgün kılıç kullanan rakip yok.
Yokluktan Law kılıç ustası statüsüne alındı. Aşırı yokluk var.Akainu'nun gençliğinde bile kılıç var. Roger kılıç kullanıyor, Oden ve Shanks da öyle. Ama doğru düzgün kılıç kullanan rakip yok.