Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064: Çokbilmiş’in Araştırma Katmanı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 115 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 24.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada renkli çizimle net karar verdim. Kapak hikayesini Oda çiziyorsa hiç özenli değil. Ulan Aokiji'nin sağ elinin ne olduğu belirsiz. Öyle bir şey çizmiş eciş bücüş. Korku filminde gider temizleyiciye kıstırılmış el gibi.

Ayrıca Sanji'de bacak kılı varken Usopp'da olmaması Usopp'un gey olma ihtimali düşündürdü. Öyle bir şey kalmış aklımda benim...
BB'nin de elleri falan aşırı garip.
 
Yaşlı Beyazsakal olsa o meyve gücüyle Law'u çoktan yere yapıştırmıştı.

Teach işi geyiğe vuruyor. :) Haftaya rahat kazanır.
 
Sakazuki 10 yaşında mahallenin en iyi futbolcusudur. Arkadaşlarıyla birlikte kalabalık bir ortamı vardır ve Sakazuki arkadaşlarıyla futbol oynamaktan çok büyük haz duyar içi kıpır kıpır olur. Arkadaşları da Sakazuki'yi çok güzel oynadığından dolayı sürekli arar isterler. Sakazuki'nin sert bir annesi vardır. Ama Sakazuki akşam vakti çocuklar mahalle önünde doyasıya top oynarken annesi izin vermiyor da içi yana yana pencereden onları izlemektedir. Onun aklında ise orada olsa atacağı gollerin saracağı çalımlar vardır.
 
Karasakal sanirim black vorteksi Marco ile olan dövüşundede kullaniyor. Payback war videosunu izlerseniz hatirlarsiniz
 
Law iyi başediyor BB ile savaşları tatmin edici ama Oda'nın son saygı duruşu gibi hissettim Law için bu bölümle yenileceği kesinleşti.Kuzan çok sırıtıyor orada o işi bir türlü sindiremedim mesela Akainu'nun bir tayfaya katıldığını hayal edemiyorum aşırı saçma geliyor.Shanks'ın gemisinde Beckman'ın yanında oturuyor falan aşırı saçma bir olay :D
Shanks'ın gemisine gelmeyecek, Nika'nın gemisine gelecek Akainu ve WG'ye karşı birlikte savaşacaklar, tabi o ana kadar Brook'un külot esprilerine, Sanji'nin yosun kafa deyişlerine katlanacak, arada Çopır ve Franky ile birlikte rabot görünce gözlerinde yıldız oluşacak, hayal edebildin mi şimdi. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık