Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla aradan böyle çıkartılmak zorunda değildi yalnız.Resmen maymun edilerek çıkartıldı.Bu karaktere verilen önemle de alakalı.

Kata, King ya da Marco'yu yener diyorum de ezer geçer demiyorum.Aynı şey Kaido Linlin olayı içinde geçerli.Kaido da yener ezer geçer demiyorum ama net yener.

Karakterleri çöp yapmıyorum.Sadece sizin düşündüğünüz kadar bu karakterlerin yakın olmadığını söylüyorum.

İki tane aynı oyunu oynayan takımlar arasında daha iyi olan kazanır.Burda da daha iyi olan taraf Kaido.
Çok daha düzgün işleyebilirdi elbette ama bu adam en son ne zaman adam akıllı işledi ki bir arcı ve içindeki karakterleri? Hep falso var hikaye içinde. Bana göre Kata King'i yener Marco ile yenişemez. Kaido BM'yi her şeyini kullanarak ve ölümüne zorlanarak yener. Bu tarz bir şey diyor olsan problemim olmaz. Kaido'nun 10 ettiği yerde BM en fazla 8,5 dersen sıkıntı. Bu bir şakaysa eyvallah ben ciddi olduğunu varsayarak konuşuyorum. Wano üzerinden çok fazla detayla karakterlere keskin sınırlar biçtiğin için başından beri ciddi olduğunu düşünerek yazıyorum.

Oğlum o değil de Roger ile Beyazsakal'ın çarpışmasına bir daha bakınca fark ettim aradaki boşluğa iki apartman dikilirmiş.
Az erimedik o bölümü okurken. Güzel zamanlardı. 957 sonrası imana gelmiş gençlerin Garp övüşlerini okumak zirve Wb, Roger'a şahit olmak Rocks olayları yonko ödülleri vs derken akıp gidiyordu seri o dönem. Oden'in leş hikayesi ön plana çıkana kadar tabi.

Çok daha düzgün işleyebilirdi elbette ama bu adam en son ne zaman adam akıllı işledi ki bir arcı ve içindeki karakterleri? Hep falso var hikaye içinde. Bana göre Kata King'i yener Marco ile yenişemez. Kaido BM'yi her şeyini kullanarak ve ölümüne zorlanarak yener. Bu tarz bir şey diyor olsan problemim olmaz. Kaido'nun 10 ettiği yerde BM en fazla 8,5 dersen sıkıntı. Bu bir şakaysa eyvallah ben ciddi olduğunu varsayarak konuşuyorum. Wano üzerinden çok fazla detayla karakterlere keskin sınırlar biçtiğin için başından beri ciddi olduğunu düşünerek yazıyorum.
Gösterilen güçlere bakarsan 8.5 da versin 5 de dersin Datte. Karakterin konumuna ve arc'ın rezaletliğine bakacak olursak dediğin gibi yakın karakterler. Aynı şeyi Queen de yaşadı mesela, konumuna göre güçlüydü ama senaryodaki olaylar yüzünden yerin dibine sokuldu. Herif seneler sonra Luffy'nin savaşını bile berbat çizmiş bunun ötesi yok.

Az erimedik o bölümü okurken. Güzel zamanlardı. 957 sonrası imana gelmiş gençlerin Garp övüşlerini okumak zirve Wb, Roger'a şahit olmak Rocks olayları yonko ödülleri vs derken akıp gidiyordu seri o dönem. Oden'in leş hikayesi ön plana çıkana kadar tabi.
O epiklikde bir çarpışmayı belki Shanks vs Luffy olursa görürüz anca.

Gösterilen güçlere bakarsan 8.5 da versin 5 de dersin Datte. Karakterin konumuna ve arc'ın rezaletliğine bakacak olursak dediğin gibi yakın karakterler. Aynı şeyi Queen de yaşadı mesela, konumuna göre güçlüydü ama senaryodaki olaylar yüzünden yerin dibine sokuldu. Herif seneler sonra Luffy'nin savaşını bile berbat çizmiş bunun ötesi yok.
Gösterilenleri bakma işi bu arc bitti be dostum. En azından eskisi gibi bir güven unsuru kalmadı. Zaten bu arcın olayı o.
O epiklikde bir çarpışmayı belki Shanks vs Luffy olursa görürüz anca.
Olsa keşke de görsek tabi uyanış belası olmadan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık