Çok daha düzgün işleyebilirdi elbette ama bu adam en son ne zaman adam akıllı işledi ki bir arcı ve içindeki karakterleri? Hep falso var hikaye içinde. Bana göre Kata King'i yener Marco ile yenişemez. Kaido BM'yi her şeyini kullanarak ve ölümüne zorlanarak yener. Bu tarz bir şey diyor olsan problemim olmaz. Kaido'nun 10 ettiği yerde BM en fazla 8,5 dersen sıkıntı. Bu bir şakaysa eyvallah ben ciddi olduğunu varsayarak konuşuyorum. Wano üzerinden çok fazla detayla karakterlere keskin sınırlar biçtiğin için başından beri ciddi olduğunu düşünerek yazıyorum.İlla aradan böyle çıkartılmak zorunda değildi yalnız.Resmen maymun edilerek çıkartıldı.Bu karaktere verilen önemle de alakalı.
Kata, King ya da Marco'yu yener diyorum de ezer geçer demiyorum.Aynı şey Kaido Linlin olayı içinde geçerli.Kaido da yener ezer geçer demiyorum ama net yener.
Karakterleri çöp yapmıyorum.Sadece sizin düşündüğünüz kadar bu karakterlerin yakın olmadığını söylüyorum.
İki tane aynı oyunu oynayan takımlar arasında daha iyi olan kazanır.Burda da daha iyi olan taraf Kaido.