Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıl aradan sonra ne seviyede olduğunu görmek lazım. Benim beklentim büyük. Teach güçsüz çıkarsa Oda seriye yazık etmiş olur.
Güçsüz çıkmaz da en güçlü değildir bence henüz. Bu arcta yakalayabilir o seviyeyi. Güzel bir Zoan yiyecek mi ben de merak ediyorum. Elindeki meyveleri uyandırsa da yeter gerçi.

Güçsüz çıkmaz da en güçlü değildir bence henüz. Bu arcta yakalayabilir o seviyeyi. Güzel bir Zoan yiyecek mi ben de merak ediyorum. Elindeki meyveleri uyandırsa da yeter gerçi.
Kaido'dan sonra Luffy'ye rakip olacaksa en güçlü yonkou olması gerekiyor. Daha altı çıkarsa güçsüz demektir. 2 meyve yeterli bence.

BM kendi adasında maymun edilmek zorundaydı çünkü o kadının aradan çıkmadığı yerde hikaye devam edemezdi. Seri biter. Gene bu arc kendisi baş düşman olmadığı için bir şekilde aradan çıkartılmak zorundaydı çünkü çıkartılmazsa gene hikaye devam edemez seri biterdi
İlla aradan böyle çıkartılmak zorunda değildi yalnız.Resmen maymun edilerek çıkartıldı.Bu karaktere verilen önemle de alakalı.

Luffy'nin rakipleri özeldir özel olmasına da en büyük olayları aşırı detaylı işlenme imkanına sahip olmalarıdır. Kata Marco ve King'in toplamından daha çok işlendi. Daha özel hissettirdi. Şimdi bu Kata OP evreninde Marco ve King'den farklı klasmandadır diyebilir misin? Kata bu adamları muhatap almaz her türlü gömer geçer diyebilir misin? En fazla yener dersin olum.
Kata, King ya da Marco'yu yener diyorum de ezer geçer demiyorum.Aynı şey Kaido Linlin olayı içinde geçerli.Kaido da yener ezer geçer demiyorum ama net yener.
Senin sıkıntın tam burası. BM'ye King'e direkt çöp muamelesi yapıyorsun. Bunu biz de yapıyoruz ama işin içinde makara var. Sen gerçekten inanarak yapıyorsun. Yapma.
Karakterleri çöp yapmıyorum.Sadece sizin düşündüğünüz kadar bu karakterlerin yakın olmadığını söylüyorum.

İki tane aynı oyunu oynayan takımlar arasında daha iyi olan kazanır.Burda da daha iyi olan taraf Kaido.

Linlin, Kaido'nun çok gerisinde bir isim değil. Meyve ağırlıklı dövüşüyor. Vücudu çok daha anormal. Her saldırıya Kaido gibi çığırmıyor yani... İki tane Nova, boma mevzusu araya girmese nihai saldırılarıyla gıdıplayıp aradan çekilmişlerdi. İki pasifista deviren gençler, iki imparator indirecek konuma geldi. Hikayesel olarak bile eşit bir yere sahipler.

One Piece'te benim için Hikayesel Konum her zaman > Feat olmuştur. Featleri çöpe atın demiyorum sma hikaye net bir çıkarım veriyorsa Featlere aşırı takılmaya mahal yok.

Kaido, 10sa Linlin 9,5 hadi bilemedin 9dur. İmparatorlar arasında bu sayı çok fazla değişmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık