Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip Denjiro'ya bölüm falan ayırmaz dimi :/

Koby - Helmeppo okumaya bile razıyım artık. Denizcilerin varlığını unuttuk seride.

Mümkündür evet. Yalnız adama derler ki ulan madem öyleydi o zaman bu kadar şişirme, beklenti, söylenti, 800 yıllar falan filan ve hepsinden de önemlisi meyvedeki radikal değişim ne içindi?
Eğer kaido uyanış açar ve luffy kendi uyanışına rağmen kaidoyu zar zor yenerse oda yaptığı rezilliği bir nebze olsun düzeltmiş olur. Meyvenin sonradan özensizce uydurulması gerçeği artık sonsuza dek bir kara leke olarak kalacak ama en azından "bunu niye yaptı ki" sorusuna mantıklı bir sebep olmuş olur.

Bölümde tek ilgi çekici şey kapak hikayesi. Ama çok da umutlanmıyorum. Kapak hikayesi Germa üzerine. Ciddi bir olay görmeyebiliriz.

Eğer kaido uyanış açar ve luffy kendi uyanışına rağmen kaidoyu zar zor yenerse oda yaptığı rezilliği bir nebze olsun düzeltmiş olur. Meyvenin sonradan özensizce uydurulması gerçeği artık sonsuza dek bir kara leke olarak kalacak ama en azından "bunu niye yaptı ki" sorusuna mantıklı bir sebep olmuş olur.
Ya tabii ki zar zor yenecek, ki uyanış açmasa da şu anda Kaido'ya karşı aşırı derecede zorlanıyor zaten. Benim takıldığım kısım olası bir uyanış açmış Kaido>Luffy ihtimali. Bu kadar tantana yapıyorsan bari hakkını ver diyorum mangakaya.

Kurgusal eserlerde herhangi bir olayın sonucunun okuyucuya, izleyiciye geçmesi ve bir boka benzemesi için sonuca giden yolun ikna edici olması gerekir. 200 sayfa insanların, hafif çizik aldıklarında dahi zombiye dönüştükleri bir hikayeyi okumuşsam 201. sayfada 15 zombi tarafından ısırılıp da güle oynaya gezen bir tip görmek istemem. Gelişine zombi ısırıp insana çeviren tipler görmek istemem. O noktadan sonra hiçbir aksiyonun anlamı, ilgi çekiciliği kalmaz benim için. Bir başka canlıyı, bir başka meyve kullanıcısını, muazzam bir güce, iradeye ve enerjiye sahip adamı lastik yapabiliyor olması rahatsız edici. Hamakta yatarmış gibi zıplaya zıplaya dolanması rahatsız edici. Karakterinin aksine, dövüşmeye çalışmaktan çok eğlenmeye çalışıyormuş gibi takılması rahatsız edici. Zeus'un billurlarından çıkmış gibi yıldırım avuçlayabiliyor olması rahatsız edici. Sağda solda birbirinden geri zekalıca yorumlarla son bölümlerde yaşananların bir kurgu mucizesi olarak anlatılıyor olması mide bulandırıcı. Sonuç olarak 10xx kadar olmasa da bu bölüme de lanet gelsin. Oda'nın üstünden nutella yiyen tipler Oda yere balgam atsa kabarcıklarına mest olmuş şekilde bakarlar o yüzden onlar için kasacağını sanmam ama en azından 25 yıllık emeğine iki gram saygısı varsa bu meyve ve meyvenin güçlerine, son bölümde yaşananlara dahil uzunca bir açıklama yapar. Bir haltı bağlayabileceğinden değil hoş, en azından çabaladığını görmek istiyor insan.
Herşeyin özeti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık