Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım bir mevzu var. Ya da sizin anlamadığınız bir mevzu var.

Karasakal aptal bir karakter değil. Ucunda çok büyük bir şey elde etmeyecekse Big Mom'un adasına saldırarak niye aptallık etsin ki? Poneglif diyorsunuz da Robin gibi okuyan biri yoksa Poneglif'le bu adamın ne işi olur ki? Luffy'ye saldırıp Robin'i ve Poneglif'leri almak varken gereksiz kayıplara girecek kadar aptal bir adam değil Karasakal.

Luffy'nin güzergahlarından ikisini biliyor biri WCi, diğeri Wano. Bu iki yerde Poneglif olduğunu da biliyordur. Luffy'nin Poneglif'lerin peşinde olduğunu hatta aldığını bile anlamıştır.

WCİ'ye gidecekmiş de Totto Land'ı yok edecekmiş bana hiç mantıklı gelmiyor. Hele 957. Bölümde harekete geçiyor ve "denizcilerin almasındansa onu kendim için alacağım."diyor. Yani herhangi bir biçimde WCİ'ye gitme gibi bir cümle kurmuyor. Ya da ima da etmiyor.

Ulan insanın ruhuna işleyecek milyon tane sahne çizmişsin çıkarttığın şu arca bak ya :/ Zaman makinesi icat edilse geçmişin şu anki halinin ümüğünü sıkardı Oda
Wano gayet iyi bir arctır. Power upları hunharca dağıtsada Wano çok iyi bir arctır. Tek sıkıntı duyduğum şey, gereksiz paneller yerine tayfanın dövüşlerine daha fazla odaklansaymış çok iyi olurmuş. Çok oldu bittiye getirdi.

Delmiyor , lastiğe dönüştürüyor... Kaidoyu lastiğe dönüştürüyor yani =/
İşin saçmalığı burda işte. Luffy kaidonun kafasını lastiğe dönüştürüyorsa ve bu etki kalıcı değilse bu kaido neyden hasar alıyor o zaman? Logia kullanan birinin örneğin Kizarunun rakibinin bedeninin bir bölümünü ışığa dönüştürüp delmesi ve sonra eski haline döndermesi gibi bir şey bu.

Luffy kaidonun kafayı lastik yapıp içinden yumruk geçiriyor, kaido kral hakili tokmak vurup luffynin kafasını yamultuyor, sonra ikiside tekrar eski hallerine dönüp devam ediyorlar. Ben bu dövüşün mantığını artık anlayamıyorum.

İşin saçmalığı burda işte. Luffy kaidonun kafasını lastiğe dönüştürüyorsa ve bu etki kalıcı değilse bu kaido neyden hasar alıyor o zaman? Logia kullanan birinin örneğin Kizarunun rakibinin bedeninin bir bölümünü ışığa dönüştürüp delmesi ve sonra eski haline döndermesi gibi bir şey bu.

Luffy kaidonun kafayı lastik yapıp içinden yumruk geçiriyor, kaido kral hakili tokmak vurup luffynin kafasını yamultuyor, sonra ikiside tekrar eski hallerine dönüp devam ediyorlar. Ben bu dövüşün mantığını artık anlayamıyorum.
Lastiğin uzaması esnemesi doğası gereği kendisine zarar vermiyor, lastik olmayanın bedeni alışık olmadığı için acı duyuyor mantık bu olsa gerek 😏🧠

çizgi filmlerde mantık olmaz. tom ve jerry'de de tom başına darbe alıp kafası şiştikten iki panel sonra eski haline dönebiliyor. kaido'nunki de aynı şekilde olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık