Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın son iki üç bölümdeki amacının bizleri güldürmek olduğunu sanmıyorum açıkçası. Absürtlük var, başka bir yerde ve zamanda olsa belki gülünecek şeyler de var ama şu an değil. Sövüyoruz falan ama bu adamın mizah yeteneği da var hani şimdi yok değil. Güldürmek istediğinde çok güzel güldürüyor. Bu dövüşte biz gülmüyoruz, mangadaki diğer karakterler gülmüyor(Aksine Yamato falan dehşete düşmüş resmen) Tek gülen Luffy, ki beni üzen de o zaten.
Durum resmen bu.Görünürde gülse de arka planda kendini feda ediyor, ölmek üzere olduğunu biliyor. Luffy defalarca kez dayak yedi, defalarca kez ölümün sınırlarına dayandı ama hiçbir zaman bu şekilde olmamıştı. Bu yüzden üzücü geldi zaten bana.
Bu bir. Bir de meyvenin etkisiyle normalde yapmayacağı şeyler yapıyor olması da iki. Kafası güzel şekilde ölüme gidiyor. İnşallah Law'ın mesaisi başlamaz arc sonu. Chopper kurtarsın ekstrem bir şeyler yapsın

Kaido'nun en güçlü formu Psikopat Sarhoş formu demiştim ama biz 7 sarhoş formunu görmüşüz, 8 trigramlı falan diyordu o formlara yani 1 tane eksik hala. Yani nihai formu o göstermediği olabilir, reise acil rakı getirin şov vakti. :mincika:
bence yetenek ismiyle alakası yok ama yine de uyanış bekliyorum sonuçta imparator o kadar şov yaptı hakkını verdi uyanış da açmıştır herhalde

Oda'nın son iki üç bölümdeki amacının bizleri güldürmek olduğunu sanmıyorum açıkçası. Absürtlük var, başka bir yerde ve zamanda olsa belki gülünecek şeyler de var ama şu an değil. Sövüyoruz falan ama bu adamın mizah yeteneği da var hani şimdi yok değil. Güldürmek istediğinde çok güzel güldürüyor. Bu dövüşte biz gülmüyoruz, mangadaki diğer karakterler gülmüyor(Aksine Yamato falan dehşete düşmüş resmen) Tek gülen Luffy, ki beni üzen de o zaten.
Durum resmen bu.Görünürde gülse de arka planda kendini feda ediyor, ölmek üzere olduğunu biliyor. Luffy defalarca kez dayak yedi, defalarca kez ölümün sınırlarına dayandı ama hiçbir zaman bu şekilde olmamıştı. Bu yüzden üzücü geldi zaten bana.

Bu dövüş için komik diyen Oda diye biliyorum. Okuyucuları güldürecek diyordu.

Ben hala Chopper'a şaka ödülü vermesinden korkuyorum.Zaten Chopper bunu da yapamayacaksa karakteri sil gitsin.Hayaline ters.
Ödül önemli değil ya. Onun üzerinden yine güzel troll sahneler çıkarabilir. :/ Ama gemideki misyonu ortadayken başkaları iş yapacaksa peluşu çöpe atalım gitsin harbiden de.

@Mihawk
Haberim yoktu ondan.
Tamam mesela şurada güldüm ben yalan yok. :ehe: Ama genele bakınca güldürmek için çizmiş gibi gelmedi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık