Epik mi ? Evet Kuzan'ın adayı komple işgal etmesi epik olur ama dövüş falan olmaz.Ayaklardan biri Kuzan'a ait. Katakuri vs Kuzan epik bir savaş olacak.![]()

Epik mi ? Evet Kuzan'ın adayı komple işgal etmesi epik olur ama dövüş falan olmaz.Ayaklardan biri Kuzan'a ait. Katakuri vs Kuzan epik bir savaş olacak.![]()
Kuzan da gitmişse iyi gene, kahpece öldürülmemiş olur Kata ve kardeşleri. Hatta belki de bir şekilde hayatta bırakır onları Kuzan. Ayar çeker kaşla göz arasında.Epik mi ? Evet Kuzan'ın adayı komple işgal etmesi epik olur ama dövüş falan olmaz.![]()
2 dakikasını alır yav Kata Kuzan'ın. Senden böyle talihsiz bir mesaj beklemezdim reis...Ayaklardan biri Kuzan'a ait. Katakuri vs Kuzan epik bir savaş olacak.![]()
Epik mi ? Evet Kuzan'ın adayı komple işgal etmesi epik olur ama dövüş falan olmaz.![]()
Epik dediğim zor değil. Kuzan vs Saul da epik bir savaştı.2 dakikasını alır yav Kata Kuzan'ın. Senden böyle talihsiz bir mesaj beklemezdim reis...
He işte şöyle bir şey olurEpik dediğim zor değil. Kuzan vs Saul da epik bir savaştı.Oda Kata'ya iyi bir son verir, kardeşlerini kurtarır bir şekilde. Öyle ölür.
Nika bunu yapmayı düşünsün(yapsın demiyorum bak, daha düşünme aşaması) 800 değil, sonsuza kadar kurtarılmayı bekler.Nika Luffy'nin zihne nüfuz etmiş diye yorumladım. Hayırlı işler.
Ulan insanın ruhuna işleyecek milyon tane sahne çizmişsin çıkarttığın şu arca bak ya :/ Zaman makinesi icat edilse geçmişin şu anki halinin ümüğünü sıkardı OdaEpik dediğim zor değil. Kuzan vs Saul da epik bir savaştı.Oda Kata'ya iyi bir son verir, kardeşlerini kurtarır bir şekilde. Öyle ölür.
Oda'nın son iki üç bölümdeki amacının bizleri güldürmek olduğunu sanmıyorum açıkçası. Absürtlük var, başka bir yerde ve zamanda olsa belki gülünecek şeyler de var ama şu an değil. Sövüyoruz falan ama bu adamın mizah yeteneği da var hani şimdi yok değil. Güldürmek istediğinde çok güzel güldürüyor. Bu dövüşte biz gülmüyoruz, mangadaki diğer karakterler gülmüyor(Aksine Yamato falan dehşete düşmüş resmen) Tek gülen Luffy, ki beni üzen de o zaten.Kadio ile olan dövüşünden 40 kat daha komik bu sahne.