Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ölmez ölürse de epic bi flashback olur. Ben seri sonunda luffynin öleceğini hatta zoro tarafından öldürüleceğini düşünüyorum. İlk bölümlerde luffye yoldan çıkarsan seni öldürürüm demişti. Luffy şuan içindeki nika ruhuyla yoldan çıkmış vaziyette bence

Oda one piece sonunda ne olacağını ölüm döşeğinde bi çocuğa söylemişti çocukta ağlamıştı teorimde buradan geliyor. Saçma da olabilir op son bölümlerinde zoro vs luffy bekliyorum.

Luffy öldü dirildi. Zoro öldü hala dirilmedi. Bakalım ne olacak. Luffy büyük bir güçle uyandı. Zoro da öyle büyük bir güçle uyanacaktır. Bu durumda Kaidoya yazık olacak. Zira artık kral haki ekleyerek çatır kesebiliyor.

Zoro'cu arkadaşlar çok fazla kucak muhabbeti yaptı şimdi olana bak :hhh: kadrolu sapığımız Franky Zoro'yu taşıyor. Arkadaşlar etme bulma dünyası lütfen kınamayalım artık kimseyi.
bak bu nasıl da gözden kaçtı haklısın valla
Yazık oldu be marimoya
O değilde serinin sapıkları tarafından kucaktan kucağa gezdi hakikaten önce sanji kucakladı şimdi franky 😂😂
:hhh::hhh::hhh:

Luffy gerçek zeus mu olmuş şimdi.
5 -6 sayfa savaş ve diğerlerini görmek iyi , beklediğimden daha iyi bölüm olucak sanırım. Korktugum gibi 15 sayfa yangın söndürme okumicaz en azından

Zoro'ya haksızlık yapılıyor. Yonkolarla savaşan beş novadan birisiydi, çoğu kez Kaido'nun bagualarından yedi. Tüm gücünü kullanarak Ashura açtı, yine riske girip Prometheus'u kesti. Ayrıca 2 Yonko'nun kombine saldırısını kısa bir süreliğine durdurmuştu. Tüm bunlardan sonra King ile savaştı, kıyasıya bir rekabetten sonra onu yenebildi ve Onigashima Savaşı'nın en epik dövüşlerinden birini sundu bana göre. Mantıklı güç artışı ve dayanıklılığı saygıyı hak ediyorken kucak muhabbetlerinin tekrardan alevlenmesi hoş değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık