Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji, kaptan gibi ceket giyişi yapmış, yakışmış.

Zoro arkın Luffysi oldu. Önce Sanji, sonra da Franky taşıdı bunu da.

Onun haricinde Zeus ve Çoppa konuşma balonlarının beraber çizilmesi çok iyiydi. Zeus, çoppa dan daha iyi maskot olacak.

@Riful kapak yorumunu bekliyoruz reis. Ben etrafın yıkıklığından dolayı teach geldi dedim.

BM’nin adada olmadığı fark eden sadece karasakal değildir diye düşünüyordum,yanılmamışım.
Germa haberini almış yollara düşmüştür muhtemelen. Gelenlerde kardeşleridir. Germa’dan sonra bir de Karasakal adaya geldi mi tamamdır :)

Son düzenleme:
BM’nin adada olmadığı fark eden sadece karasakal değildir diye düşünüyorum. Germa haberini almış yollara düşmüştür muhtemelen. Gelenlerde kardeşleridir. Germa’dan sonra bir de Karasakal adaya geldi mi tamamdır :)

Gelenler BB tayfası ise, ileride BM-Hasırsapkalar ittifakı gelecek demektir.

Yazan oldum bilmiyorum okuyamadım tüm yorumları. Geçen bölüm Luffy Kaido'nun karnına girdiği zaman bulutlardaki yıldırım efekti siyah. Luffy Kaido'nun içinden çıkıp ağzından havayı kaçırıp bulutlara girince Yıldırım efekti beyaza dönüyor ve bu bölüm o yıldırımı tutuyor.Tam zeus modunu açtı 😑

Gelenler BB tayfası ise, ileride BM-Hasırsapkalar ittifakı gelecek demektir.
Yani ayaklara bakınca pek BB Tayfası gibi durmuyor Germanın savaş kıyafetine benzettim ben. Tabi BB çıkarsa da sevinirim.
Açıkçası bir ittifaka ihtiyaç yok BB tayfası için hepsi birebir vs olacağı için ittifak beklemiyorum ki BM’nin Luffy ile ittifak yapacağını hiç zannetmiyorum.
***Dikkatli baktım da savaş kıyafeti ile alakası yok gelenler BB ve ekibi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık