Zoro ölmez.
[/QUOTE)]
Biliyorum.yanlız oda luffy ve zoro arsındaki bu paralelikle ne yapmaya calışıyo anlamadım. Ikisinin de sesi kayboldu Luffy mevye sayesinde dirildi bakalım zoro'ya ne olacak. Onu da enma diriltir artık
![]()
Zoro ölmez.
[/QUOTE)]
Biliyorum.yanlız oda luffy ve zoro arsındaki bu paralelikle ne yapmaya calışıyo anlamadım. Ikisinin de sesi kayboldu Luffy mevye sayesinde dirildi bakalım zoro'ya ne olacak. Onu da enma diriltir artık
![]()
Zoro şuan farklı boyutta,zebanilerleYıldırım tarzı bir saldırı bekliyordum Luffy'den, Alabasta konsepti bir arc işleniyor çünkü şuan. Keşke daha güzel işlenseydi de olmadı...
Orada da ''Storm'' saldırısı ile düşmüştü boss.
Reis zaten mangaka da luffy de kabul etti Başganın galibiyetini.- Mızıkçılık yok hasır şapka bu kaçıncı oldu artık ben kazandım kabul et.———Şunu ne zaman diyeceksin be Kaido.![]()
Brook'un ruhuyla kapışıyor şuan. Aslında brook ilk andan beri ölümmüş ama bizimkileri trollüyormuş.Zoro'nun rakibi
![]()
Malum olay olursa Zorocular toplu intihar.Doğrulanmadı ondan buraya atıyorum.
Additional One piece spoilers 1046 Sanji : “I don’t sense that marimos voice any where is he still kicking” Cut to a panel of Franky running with zoro in his arms
Güzel performansın yerindeZaten Dof için şu an orası dünyanın en güvenli yeri niye ağlasın?Dışarıda olsaydı hem denizciler tarafından hem de Kaido tarafından avlanıyor olurdu xD
Güzel performansın yerindeama biraz ayağın takıldı gibi.Denizciler değil hükümet peşinde olurdu dışarıda denizciler her korsanın peşinde zaten sözde.Reise hiçbir yer güvenli değil hapiste bile öldürmeye çalışıyorlar uyursan ölürsün lafını motto edinmiş artık kendine.
Gözlüğü biraz da ondan takıyor uyuyor mu uyanık mı belli değil.
![]()
Tobinin obito olduğu daha en başlarda belliyken bu eleman ergen gibi tobi obito diyeni banlıyodu burda da op laf ediyor bütün seriler çöp bunun için ama hepsini takip ederUsta sorcam sorcam diyorum sen mangaturk teki tobi obitodur diyenleri banlayan arkadaş mısın @Diabolus Ipsum Amans
Yalnız şuan Sanji baya sağlam. Bir tane daha Queen paketler şu haliyle. Zoro kucakta taşınıyorMalum olay olursa Zorocular toplu intihar.