Bu nasıl video lan ahahahahahahahahah.Zoro cehennemde Ryuma ile karşılaşır
Hoca hd yayın yapıyor cehennemden

Bu nasıl video lan ahahahahahahahahah.Zoro cehennemde Ryuma ile karşılaşır
Ahahaha yanlışlıkla yayınlanmıştı bu değil mi?Zoro cehennemde Ryuma ile karşılaşır
Hoca Nika, doğru yola sokmaya çalışıyoBu nasıl video lan ahahahahahahahahah.
Hoca hd yayın yapıyor cehennemden![]()
![]()
Aynen öylece koymuşlar yayına bakmadanAhahaha yanlışlıkla yayınlanmıştı bu değil mi?![]()
Hoca'nın sesi Polatın sesi mi bana mı öyle geliyorZoro cehennemde Ryuma ile karşılaşır
Aynen, ben de benzettim. O büyük ihtimal. İkinci kısım, yani videonun sonu daha korkunç. Zebaniler yeşil zorocu.Hoca'nın sesi Polatın sesi mi bana mı öyle geliyorbu ünlülerin hepsi bir şekilde bu samanyolundan geçmiş sanırım.
Lufy bu, en kötü biraz kucakta gezer sonra yine gelir. :d Gerçi o meyveyle hala kazanamayacaksa köyüne dönsün.Luffy'nin de söylediği gibi meyve ondan çok şey götürüyor. Zaten ölümden dönmüş ve bitik bir haldeydi. Meyvenin sömürmesi ve Kaido'dan aldığı ve alacağı darbeleri de göz önünde bulundurursak... Dövüş bittiğinde Luffy'nin halini düşünmek bile istemiyorum.![]()
O 'meyveyle' hala kazanamazsa Luffy'nin plotu, balı, torpili şusu busu her neyse artık, işe yaramamış mı demek oluyor?Lufy bu, en kötü biraz kucakta gezer sonra yine gelir. :d Gerçi o meyveyle hala kazanamayacaksa köyüne dönsün.
Dedesi garpO 'meyveyle' hala kazanamazsa Luffy'nin plotu, balı, torpili şusu busu her neyse artık, işe yaramamış mı demek oluyor?![]()
Yahu desene en büyük balı Zoro diye yapıştır işte oraya.Dedesi garp
Babası dragon
Meyvesi Nika
Akıl hocası Shanks
Plot, bal, tayfa
Kid de hurdaları toplasın![]()