Zoro'yu saymıyorum lütfü ile, Zoro'ya hakaret olur.Yahu desene en büyük balı Zoro diye yapıştır işte oraya.![]()
Zoro'yu saymıyorum lütfü ile, Zoro'ya hakaret olur.Yahu desene en büyük balı Zoro diye yapıştır işte oraya.![]()
Luffy gibi bir krala elbette Garp ve Dragon gibi aile yakışırdı ona şüphe yok da şu dövüşte onların ya da Luffy'yi kötü yola sürükleyen Şenks'in faydasını söyleyebilir misin bana?Dedesi garp
Babası dragon
Meyvesi Nika
Akıl hocası Shanks
Plot, bal, tayfa
Kid de hurdaları toplasın![]()
Hayır, Luffy çapsız demek oluyor. Yıllarca bir meyveyi uyandıramadı, hadi onu geçtim sözde çöp meyveyle harikalar yarattı ama meyve efsane ötesi çıktı. Meyveyi çöp yapan meğer bizim Lütfüymüş.O 'meyveyle' hala kazanamazsa Luffy'nin plotu, balı, torpili şusu busu her neyse artık, işe yaramamış mı demek oluyor?![]()
Nika Nika No MiLuffy gibi bir krala elbette Garp ve Dragon gibi aile yakışırdı ona şüphe yok da şu dövüşte onların ya da Luffy'yi kötü yola sürükleyen Şenks'in faydasını söyleyebilir misin bana?![]()
Luffy'cilere göre Şenks tuzağa düşürdü bizim saf oğlanı, fayda sağlamadı xd Peki ya Garp ve Dragon?Nika Nika No Mi
Luffy dedirmedi onu, 5 milyarlık meyve yemiş Law dedirtti, Lütfüyü yine birileri sırtlamış götürüyordu.Luffy'cilere göre Şenks tuzağa düşürdü bizim saf oğlanı xd Peki ya Garp ve Dragon?
@Daredewill
Uyanışsız ve haki power upları falan almamış haliyle Doffy'ye "Hüüü Tsuru-san hüüü" dedirten Luffy çapsız ise senin hüüü'flamingo ne oluyor bu durumda?![]()
Cehennem sıcağı aklını karıştırmış ne söylediğinin farkında değilsin. Gel iç şunu boğazın ıslansın biraz.Luffy dedirmedi onu, 5 milyarlık meyve yemiş Law dedirtti, Lütfüyü yine birileri sırtlamış götürüyordu.
Luffy'cilere göre Şenks tuzağa düşürdü bizim saf oğlanı, fayda sağlamadı xd Peki ya Garp ve Dragon?
@Daredewill
Uyanışsız ve haki power upları falan almamış haliyle Doffy'ye "Hüüü Tsuru-san hüüü" dedirten Luffy çapsız ise senin hüüü'flamingo ne oluyor bu durumda?![]()
Dof, 20milyarlık meyvelerle kapıştı bir zahmet kaybetsin pardon 20 milyarlık meyveler artı tüm ada.Cehennem sıcağı aklını karıştırmış ne söylediğinin farkında değilsin. Gel iç şunu boğazın ıslansın biraz.
![]()