Dof, 20milyarlık meyvelerle kapıştı bir zahmet kaybetsin pardon 20 milyarlık meyveler artı tüm ada.

Dof, 20milyarlık meyvelerle kapıştı bir zahmet kaybetsin pardon 20 milyarlık meyveler artı tüm ada.
Eee herkes gibi çer çöple dövüşmüyor.
Haklısın çer çöple dövüşmüyor çünkü.Eee herkes gibi çer çöple dövüşmüyor.
![]()
Bu doğruysa yer yerinden oynamaz. Bir şizofrenimiz eksikti. Bu hafta bölüm böyle çıkarsa One Piece'i bırakırım, 2 saatliğine- Chapter 1,046: “Picture Book”.
- All chapter is about Luffy Vs. Kaidou. again. But it's weird on so many levels. I will try to explain it but I don't want to spoil it too much, anyways.
- Chapter starts with the Kaido's blank eyes, it's like a cinematic dissolve. Blank of an eye gets bigger and bigger and becomes the talking bubble of Luffy.
- Luffy is having a crisis with inner self. It's like a comedy and horror at the same time.
- While one hand of Luffy is coated with armament haki, the other one is white like the last two chapters.
- Luffy and Nika punches Kaido with so many techniques that they don't even tell the name of the attacks because they are verbally fighting with each other at the same time.
Aaaa niye öyle diyorsun bak Kaido'ya onda da sarhoş mod var bilmem ne mod var o misal düşün ahahaaBu doğruysa yer yerinden oynamaz. Bir şizofrenimiz eksikti. Bu hafta bölüm böyle çıkarsa One Piece'i bırakırım, 2 saatliğine![]()
Ya serinin neredeyse tamamında Toon Force dediğimiz mereti gördük. Sanki ilk defa böyle bir şey görüyormuş gibi bir haliniz var.Zaten bu bölümlerle bütün tadım kaçtı. Seriye böyle tutunmaya çalışıyorum. Ryokugyu az çok beni heyecanlandırıyor hala.![]()
Davul olasın Oda davul. Yonkou tokatlattığın arc'ta zurnacı saçmalığın yüzünden reddi gibilerin ağzına sakız olduk anasını satayım.
Alpa gidince sana sarmış.Davul olasın Oda davul. Yonkou tokatlattığın arc'ta zurnacı saçmalığın yüzünden reddi gibilerin ağzına sakız olduk anasını satayım.![]()