Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim olduğum gruptaki adamların çoğu çıktığı günden beri seriyi hafta hafta takip eden kişilerdi. One Piece'e gerçekten gönül vermiş insanlardı. Son iki bölüm bayağı üzdü çoğunu. Bu yüzden bir kısmı gruptan çıktı, diğer kısım da ara verdi.
Bence eski bölümlerde bundan farklı saçmalıklar olmuyordu.Dressrosa,Top Kek arc yine böyle şeylerle doluydu.Sadece meyvenin gerçek yüzünü görmemiştik alttan alttan sinsice takılıyordu bu meyve. :)

Kaido'nun meyve gücüyle aynı anda hem yıldırım, hem ateş, hem buz, hem de rüzgar gücü olması uyanışla alakalı olabilir. Normalde ejderhalar ateş üfler ama Kaido'da dört element de var. Ayrıca hasar almıyor olması, bu kadar dayanıklı olması, yaralanmaması da uyanışının bir sonucu olabilir.
O sadece Batı mitolojisinde ki Ejderhalar için geçerli... Asya mitolojisinde ki Ejderhalar hava olaylarını da kontrol edebiliyorlar.

Daha ne kadar seriyle alakasız şeyler çizebilir diye de ön göremiyorum artık... Öngörüşün de keyfini kaçırdı sODA reis...

Bence eski bölümlerde bundan farklı saçmalıklar olmuyordu.Dressrosa,Top Kek arc yine böyle şeylerle doluydu.Sadece meyvenin gerçek yüzünü görmemiştik alttan alttan sinsice takılıyordu bu meyve. :)
Saçmalık olur ya, saçmalık her zaman oldu orada sıkıntı yok, sıkıntı okuyucusuna salak demesi.

Bu meyve bugüne kadar bir kere olsun bu şekilde konumlandırılmadı. Şimdi gelmiş yok böyleydi diyor, ulan olmuş 1000 küsür bölüm, aklın başına yeni mi geliyor.

Ejderha dediğin sadece arka ayakları olan hayvan gibi büyük kanatlara zebellah gibi bir yüze sahip aşırı heybetli ve ürkütücü varlıklardır benim gözümde. Bunun dışındaki hiçbir ejderha versiyonuna yükselemiyorum. Hele 23 Nisan süsü asya ejderhaları iyicene çöp bana göre

Ejderha dediğin sadece arka ayakları olan hayvan gibi büyük kanatlara zebellah gibi bir yüze sahip aşırı heybetli ve ürkütücü varlıklardır benim gözümde. Bunun dışındaki hiçbir ejderha versiyonuna yükselemiyorum. Hele 23 Nisan süsü asya ejderhaları iyicene çöp bana göre
Uzak Doğu ejderyaları=solucan. Onlara göre tanrısal kutsal bir varlık ama tip solucan ne yazık ki. :ehe:

Son iki bölüm aslında Luffy ölüyken/baygınken gördüğü şeylermiş ve nisan şakası olarak gösterilecek ve deli oğlan dirilip/uyanıp yine eskiden olduğu gibi kaşlarını çatarak "kayyyidoooo" diye yeri göğü iletecek.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık