Üye silindi 789
Biz ne zaman amiral görücez yarabbi.Ortamlarda Zoro ve Kaido'nun geçmişi söylentileri uçuşuyor. Dövüş bitmiyor demek ki.
Ryokugyu göster ortam şenlensin. Sal şu tipitipleri artık.
Biz ne zaman amiral görücez yarabbi.Ortamlarda Zoro ve Kaido'nun geçmişi söylentileri uçuşuyor. Dövüş bitmiyor demek ki.
Ramazan ayında oruç tutan amiral görmeyi istemeni çok yerinde buldum mümin kardeşimBiz ne zaman amiral görücez yarabbi.
Ryokugyu göster ortam şenlensin. Sal şu tipi tipleri artık.
Umut fakirin ekmeği. Safları sıklaştırın, cepheyi terk etmeyin.
Açsın artık şu orucu şu adam. Nami getir bir kelle paça Ryokugyu abimize.Ramazan ayında oruç tutan amiral görmeyi istemeni çok yerinde buldum mümin kardeşim
Bence açmasın madara olunca bu adam zaten aç acına dövüşüyordu der amiralciler.Açsın artık şu orucu şu adam. Nami getir bir kelle paça Ryokugyu abimize.
Sanji'nin tekmesinin baya sağlam olduğunu sonradan görmüştük. Bu yumruğun hiç oluru yok.Anlatılacak şeyi anlatamamada bir doruk noktası olur.
En son Sanji'nin olayında böyle bir şey olmaz demiştim oldu ama bu da olursa ne gülerim yahahaha.
Skypia 4 tanrı mevzusu çıkarsa ondan da tanrı meyvesi olacak. Ormantik amiralBiz ne zaman amiral görücez yarabbi.
Ryokugyu göster ortam şenlensin. Sal şu tipitipleri artık.
Adam oruçtu abi deriz, geçeriz. Bahanemiz hazır cidden.Bence açmasın madara olunca bu adam zaten aç acına dövüşüyordu der amiralciler.