Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk'ı gözünde büyütme Zoro'nun potansiyelini de düşürme,

Mihawk Shanks'ten falan güçlü değil, kılıçla denk dövüşüyor olmaları her türlü denk oldukları anlamına gelmez, Shanks'ın kılıç yeteneğinin dünyanın en iyi kılıç ustası seviyesinde olduğu anlamına gelir.

Mihawk amiral seviyelerinde bir kardeşimizdir.
Ben Zoro'nun potansiyelini düşürme gibi bir amacım yoktu. Çatıda o kadar çok samuraylar vardı kimse de Kaido'ya kalıcı yara izi veremedi. Zoro ile beraber olan grup da(Luffy, Kid, Law, Killer) Kaidoya o esnada Kaidoya kalıcı yara izi bırakamadı. Ama Zoro buna rağmen Kaido'ya yenilmeden önce diğerleriyle beraber savaşıp da Kaidoya yara izi verebilen tek kişiydi. Ben de bu yüzden Zoro bunu öğrendi. Demek ki Mihawk olsaydı Kaido'ya daha rahat daha güçlü ve daha kalıcı yara izi verirdi. Bu yüzden Kaido belki Dünyanın en iyi kılıç ustasından çekinmiş olabilir ve Shanks de Mihawk ile denk olduğu söyleniyordu (Shanks'ın diğer kolu olduğu zamanlarda), dolayısıyla belki bu yüzden de Kaido, Shanks'ten de çekinmiş olabilir demiştim.
 
Oda bile bu kadar çizmez. Biraz daha zorlasan heralde Roger falan da alacak :) derisini kesebilir belki haki basarsa ne yapacak? Enma hakisiz derisini çizdi farkindasindir heralde. Zaten o bile sacmaydi. Gelecegi görüyorsun, hayvan gibi gücün var ama neymis çizeyim kaido'yu. Wano luffy'nin uyanışında degil zoro, killer gibi sag kol seviyesi de olmayan toplam 5 kisiyle yillarin 2 yonkousunu indirmek için vs. basladiginda saçmalaya basladi. Wano saglam güçlenmeler versede baslardan itibaren kurgusuyla saçma bir arc.
Hem de aşırı mantıksızlıklarla dolu bir one piece izliyoruz. Sonradan eklenmiş yeni kurgularla karşılaşıyoruz. Kimileri ise bunu one piece'i en başından beridir bu bilgilerini verdiğini söylüyor.
One Piece'i bana verseler, Amiral getirirdim Wano'ya. Amiral'i big Mom ile savaştırırdım en azından big mon'ın heybetini Wano başından beridir korumuş olurdum.
Acaba bizde kendimizce "TURKISH ONE PİECE" animesini mi çıkartsak KORSANFAN olarak🤔
Yazarlığa adayım. Asla Bugs Bunny, Tom ve Jerry, temel reis görmeyeceksiniz. Ciddiyet olacak. Ölümler de olacak. Hüzünler daha da çok olacak ama korsan olmanın gerçekleri daha da tatmin olacak😁
Bir an kendimi korsanfan milletvekili gibi hissettim😁
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık