Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adam tam cinnetlik yemin ediyorum. Zoro'yu ölümün eşiğinde gösterdi, karşısına azrail çıkardı, heyecanı tavan yaptı, sonra Zoro'yu unuttu. Hayır Chopper karaktersizi Zoro'yu kurtarmak için koşuyordu, şimdi oturmuş savaşı izliyor, Luffy'nin hallerine göz pörtletiyor
Ben olmasam savaş çoktan bitmiş herkes oni olmuştu. Şimdi karaktersiz olduk. İnsan meyvesi yemişiz. Karakterin dibini yedik aslanım. Konayaru bakayaru
 
Berabat bi bölüm geliyo.

Bölüm başlığı: Raizo

Raizo odaklı bir bölüm, razio büyük planını harekete geciriyor
Oda sen bir dahisin.
Geçen haftaki bölümü Nikacılar sevmişti ama bu haftaki bölümden herkes nefret edecek.

Oda: One Piece beş yıl içinde bitecek dedim, yarıda kalmayacak demedim.
 
Son düzenleme:
luffy fanlarının bir tane normal yorumu yok bu seride. Bölümü en çok beğenende bu tayfa Godaya toz kondurmaz birçoğu ayrıca.
Yav he. Mihawk vs. kaido yaptir o zaman. Güçlü oldugunu düsünüyorsan ya zoro fanligi ya da luffy hater'ligi gözünü kör etmis. Şaka gibi mihawk kaido'dan güçlü simdi öyle mi? En güçlü saldirilarindan birisini jozu'nun durdurdugu, vista ile vs. atan birini savunma bana. Mihawk çok takildigim biri degil zaten. Ölsede yakalansada problem olmaz. Bölümü begenebilirim yere de bilirim. Hikaye kötüydü daha farklı verebilirdi ama güç öyle degil. Kaido'yu eze eze yense ok ama çekisme var. Nasıl ki zoro'nun akıl tutulmasi ilaç ve h.hakiyi şapkadan cikarmasini da yeriyorsam luffy'yi de yerin dibine sokarim.
 
Açıkçası ben Mihawk'ın gücünün Kaido'dan bile çok fazla olacağını düşünüyorum. Mihawk önceden warlord iken bir ödülü yoktu. Heleki hükümet bu warlord sistemini kaldırınca Kaido Hükümete daha net bir şekilde savaş açtığını dile getirebilmişti. Çünkü karşısında Mihawk gibi birisinin olmayacağından daha da ümidi artmıştı. Ben aslında Kaido'nun da biraz Mihawk'tan çekindiğini düşünüyorum. Hatta Mihawk'ın gücünün Shanks'ten daha fazla olduğunu düşünüyorum. Mihawk gibi birisinin Kaido'yu daha rahat keseceğini düşünüyorum. Zoro bile zar zor Kaidoya en son kalıcı yara izi bırakabiliyorsa, Mihawk bunu çok daha kolay şekilde yapabilir.
Oda bile bu kadar çizmez. Biraz daha zorlasan heralde Roger falan da alacak :) derisini kesebilir belki haki basarsa ne yapacak? Enma hakisiz derisini çizdi farkindasindir heralde. Zaten o bile sacmaydi. Gelecegi görüyorsun, hayvan gibi gücün var ama neymis çizeyim kaido'yu. Wano luffy'nin uyanışında degil zoro, killer gibi sag kol seviyesi de olmayan toplam 5 kisiyle yillarin 2 yonkousunu indirmek için vs. basladiginda saçmalaya basladi. Wano saglam güçlenmeler versede baslardan itibaren kurgusuyla saçma bir arc.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık