Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır Kid daha kral hakisini saldırıya eklemedi. Sanji ve zoronunda daha yolu var. Law misyonunu tamamladi
He he. Big Mom'a kral haki saldırıyı eklemeyip son kozum son kozuma güveniyorum diyerek su tabancası çıkaran adam kalkıp şimdi onu yapar. Law D.'yi öğrenecek. Kırmızı ponenin peşinde. Sen nasıl okuyorsun acaba. Law'ın hikayede yeri var. Seri içinde hikaye doldurmaya bakarsak asıl Kid boş çıktı.

Law'ina elestri geldi mi zehri salmadan duramaz. Tatatatata Sedaaa
Mantıklı eleştiri olsun, canım yensin. :dd.d

Luffy meyveyi uyandırıp 800 metrelik dev olacak.
He he. Big Mom kral haki saldırıyı eklemeyip son kozum son kozuma güveniyorum diyerek su tabancası çıkaran adam kalkıp şimdi onu yapar. Law D.'yi öğrenecek. Kırmızı ponenin peşinde. Sen nasıl okuyorsun acaba. Law'ın hikayede yeri var. Seri içinde hikaye doldurmaya bakarsak asıl Kid boş çıktı.

Mantıklı eleştiri olsun, canım yensin. :dd.d
Tamam vurma öldü yeter forumda Kid fanı kalmadı.:hhh:
Law'ina elestri geldi mi zehri salmadan duramaz. Tatatatata Sedaaa
Saldırırken Seda Sayan karizması var. :D

Yav Ferit sana artık sadece he diyorum.
He diyeceksin tabi başka bir şey diyemezsin çünkü söylediğin şeyin farkında bile değilsin. Ben sana ''bir şans daha veriyorum her şeyimle oynayacam'' diye örnek yazıyorum sen bana diyorsun ki başka yerlerde şansını dener. Arkadaş her şeyim ile .... yapacağım demenin anlamını bilmiyor musun, boş bıraktığım yere oynayacağım, dövüşeceğim, söveceğim vesaire istediğin şeyi getirebilirsin. Basit bir cümle ya, içinde bir şeyler aradığından karmaşık hale getiriyorsun ve kabul da etmiyorsun.

Lütfü: G4'e bir şans daha veriyorum, seni her şeyimle döveceğim.

Cümle basit adam her şeyini ortaya koyacak net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık