Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He he. Big Mom'a kral haki saldırıyı eklemeyip son kozum son kozuma güveniyorum diyerek su tabancası çıkaran adam kalkıp şimdi onu yapar. Law D.'yi öğrenecek. Kırmızı ponenin peşinde. Sen nasıl okuyorsun acaba. Law'ın hikayede yeri var. Seri içinde hikaye doldurmaya bakarsak asıl Kid boş çıktı.

Mantıklı eleştiri olsun, canım yensin. :dd.d
Okuyorum işte niye cellallendin bu kadar yahu :( ölmesin tamam seni mi kuracağım. Seri dinamiklerine göre Law bence ölmesi için tasarlanan bir karakter ama. Hani o nihai operasyon boş yere bahsi geçmedi. Kidin ise önü açık gibi duruyor şimdilik tabi ters köşe olur mu bilmem

He diyeceksin tabi başka bir şey diyemezsin çünkü söylediğin şeyin farkında bile değilsin. Ben sana ''bir şans daha veriyorum her şeyimle oynayacam'' diye örnek yazıyorum sen bana diyorsun ki başka yerlerde şansını dener. Arkadaş her şeyim ile .... yapacağım demenin anlamını bilmiyor musun, boş bıraktığım yere oynayacağım, dövüşeceğim, söveceğim vesaire istediğin şeyi getirebilirsin. Basit bir cümle ya, içinde bir şeyler aradığından karmaşık hale getiriyorsun ve kabul da etmiyorsun.

Lütfü: G4'e bir şans daha veriyorum, seni her şeyimle döveceğim.

Cümle basit adam her şeyini ortaya koyacak net.
Yahu son çaren olan şey için ona son şans veriyorum demezsin. Onu mecbur kullanacaksındır. Luffy orada şanlı g4'e bir kez daha şans verip ise yaramazsa rafa kaldıracak gibi anlam verdi o çeviride. Burada ise çok daha net bir şekilde nihai son g4'üm diyor. Ne direttin anlamamakta.

Kid'e verdiği misyon daha komik. Serideki misyonu kral haki eklemek olacak. Bu yüzden ölemez. :ehe:

Onun meşhur kavgası vardı. Erol Köse ileydi galiba. Saldırı deyince geldi aklıma. :D
Hayır potansiyeline ulaşmadı o yüzden ölmesini beklemiyorum. Birde kidin yonko olabilecek bir çapı olabilir. Birde şahsi çıkarım yapman saygısızca üslubunu düzeltmeni öneriyorum :) Kid fanı falanda değilim Law seri sonunu görecek bir karakter değil bence. Şuan ölse de göze batmaz

Nami tanımıyor adamı ama hapishanede beraber yatan Luffy’nin Kid’i pek anmaması bence de garip.Valla o kavga falan hiç aklıma gelmedi lafları saydırıyor diye dedim.:D
Kid, Namileri kurtardığında Namilerin de olduğu panel kısmın ortasında " Kaptan Kid'mi? " diye bağırılıyor. Anime de anlaşılır bağıranlar içinde Nami'de var mı diye,, yoksa dahi bağırılmış duyuyorsun adını. :dd.d Luffy, Jaggy demiş o da Kid demek.

Karşılıklı kavga değil de baya saydırıyormuş. Bu video :dd.d

Son düzenleme:
Yahu son çaren olan şey için ona son şans veriyorum demezsin. Onu mecbur kullanacaksındır. Luffy orada şanlı g4'e bir kez daha şans verip ise yaramazsa rafa kaldıracak gibi anlam verdi o çeviride. Burada ise çok daha net bir şekilde nihai son g4'üm diyor. Ne direttin anlamamakta.
Öyle bir şey vermedi işte oradan o anlam çıkmaz.

Kid, Namileri kurtardığında Namilerin de olduğu panel kısmın ortasında " Kaptan Kid'mi? " diye bağırılıyor. Anime de anlaşılır bağıranlar içinde Nami'de var mı diye yoksa dahi bağırılmış duyuyorsun adını. :dd.d Luffy, Jaggy demiş o da Kid demek.

Karşılıklı kavga değil de baya saydırıyormuş. Bu video :dd.d
Ha bak onu kaçırmışım Jaggy o zaman eşit tutmuş ikisini.Videoya ne desem bilemedim aynen böyle devam göz açtırma:hhh:

Hayır potansiyeline ulaşmadı o yüzden ölmesini beklemiyorum. Birde kidin yonko olabilecek bir çapı olabilir. Birde şahsi çıkarım yapman saygısızca üslubunu düzeltmeni öneriyorum :) Kid fanı falanda değilim Law seri sonunu görecek bir karakter değil bence. Şuan ölse de göze batmaz
Law'ın potansiyele ulaştığını nereden biliyorsun. Meyve olarak bolca doyuruyor okuyucuyu. Ne malum hakilerle donanmayacağı. Law'da yonkou olmaya aday. Ki sen misyon olarak haki biçiyorsun karaktere. Law'ın ise serinin dinamiklerinden olan gizemi açığa kavuşturacak bir merakın peşinde.Kid'den daha önemli bir karakter. Şahsi çıkarım yok. Law için dediklerimin hepsi bir bir mangada var. Law, Rafteli görecek ben de buradan selam göndereceğim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık