Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi ölmedi, ölümsüzlük açmadan aradan çıksın istiyorum ama lanet Oda başımıza bela etti.
D.'yi öğrenene kadar çekeceksin. Sevmediğin birine katlanmakta ne zordur, bilirim. Ne yapalım. :bilmem: :dd.d

Ama ölecekse hem fikirim. Dövüş esnasında olmalı.

Çok hakkını yedim çok hakkına girdim affet kardeş çok ithama maruz kaldın kendimi affettirmemin tek yolu bu diyerek gençlik ameliyatını Kid’e yapar.:hhh: Birazdan @II. Invictus beni şişlemeye gelecek.:ehe:
Garibanın yüzü böyle mi gülecek :p

Ölüm döşeğinde 4 kişi var kiku kinemon orochi zoro. En mantıklısı orochi, diğerileri süpriz olur. Zoro zaten öyle bi ihtimal yok.
Yada oda bi süpriz yaptı ve kaido yenilyo bu bölüm.

Luffy Low'udamı yanında götürür diyorsun?

Wano'dan sonra araları açılır ve 3 kaptan arasında liderlik savaşları başlar, ilk ölen de Low olur. En kötü senaryom bu.
Aslında istemiyorum. Oda kurguyu nasıl yapmıştır bilmiyorum. Wano'dan sonra ki gidecekleri adada kırmızı pone varsa taktırabilir yine peşine. Yoksa Law'ın bunlara şu saatten sonra takılması zaman kaybı olur. Ayrılıp kırmızı ponenin olduğu adayı bulmalı. Bulup hasır şapkalarla yeniden buluşacağı zamanı bekleyerek Robin'e getirmeli. O da muhtemelen Raftel olur.

Aslında istemiyorum. Oda kurguyu nasıl yapmıştır bilmiyorum. Wano'dan sonra ki gidecekleri adada kırmızı pone varsa taktırabilir yine peşine. Yoksa Law'ın bunlara şu saatten sonra takılması zaman kaybı olur. Ayrılıp kırmızı ponenin olduğu adayı bulmalı. Bulup hasır şapkalarla yeniden bulaşacağı zamanı bekleyerek Robin'e getirmeli. O da muhtemelen Raftel olur.
Law'ın kendi macerasına çıkması gerekiyor, gerçekten saygı duyulan bir karkater olması için.

Bunun dışında Oda cidden büyük yanlış yaptı 3 nova kaptanı ile iki imparator indirerek. Law ve Kid yerine Rayleigh, Gaban, Marco ve diğer beyazsakal korsanlarından yardım alması daha sağlıklı olurdu. Saydığım isimlerin tamamının Oden ile bir geçmişi var. Bu şekilde Wano savaşlarının duygusal alt yapısı daha sağlam ve etkileyici olurdu. Ayıca saydığım isimler güç konusunda kendini ıspatlamış, bir imparatorla savaşması durumunda sırıtmayacak, abes karşılanmayacak karakterlerdi, bu şekilde güç dengeleri açısından da daha tutarlı savaşlar izlerdik. Mesela Gaban ve Rayleigh Mama'ya saldırsa hiç kimse lan bunlar ne ara imparatorla savaşacak kadar oldu demezdi.

Law'ın kendi macerasına çıkması gerekiyor, gerçekten saygı duyulan bir karkater olması için.

Bunun dışında Oda cidden büyük yanlış yaptı 3 nova kaptanı ile iki imparator indirerek. Law ve Kid yerine Rayleigh, Gaban, Marco ve diğer beyazsakal korsanlarından yardım alması daha sağlıklı olurdu. Saydığım isimlerin tamamının Oden ile bir geçmişi var. Bu şekilde Wano savaşlarının duygusal alt yapısı daha sağlam ve etkileyici olurdu. Ayıca saydığım isimler güç konusunda kendini ıspatlamış, bir imparatorla savaşması durumunda sırıtmayacak, abes karşılanmayacak karakterlerdi, bu şekilde güç dengeleri açısından da daha tutarlı savaşlar izlerdik. Mesela Gaban ve Rayleigh Mama'ya saldırsa hiç kimse lan bunlar ne ara imparatorla savaşacak kadar oldu demezdi.
Bunu çok istiyorum. O yüzden umarım hasır şapkaların gideceği adalarda kırmızı pone yoktur da bu vesileyle ayırır onları.

İmparator arcı için bence erkendi. Hele birde Mom geldikten sonra. Sadece 2 imparator bizimkileri silip süpürebilirdi. Sırf hıza bağlatmak, hikaye ilerletmek ve yeni nesli yükseltmenin zamanı geldiği için geçiştirilmiş bir arc gibi oluyor. Haklısın. Oda, cidden yanlış yaptı o konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık