Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041: Komurasaki

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 136 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 56 27.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM çocukken saftı vs. görüyoruzki gençliğinde gayet akıllıymış bu kadına kim naptıda sonradan böyle mala bağladı? valla merak ediyorum
Linlin'in olayı sadece güçlü olması değil, ayrıca inanılmaz şehvet düşkünü bir kadın olması. Oda bunu lezzetli tatlı ve pastalar yoluyla gösterse de Mama'nın hemen hemen her ırktan erkekle beraber olmasıyla sexe olan düşkünlüğünü de anlatır. Linlin fantezi kadınıydı, bir gün balık adamla başka bir gün uzun bacaklıyla... İnanılmaz bir şehver. Ayrıca fantezi dünyasındaki çeşitlilik sadece tatlı ve sexten ibaret değildi, her ırktan bir çocuk dünyaya getirmek. E haliyle yıpranman kaçınılmaz.

Aslına bakarsan Mama öyle kötü tasarlanmış bir imparator değil, biz sadece güç odaklı değerlendirdiğimiz için pek çok ayrıntıyı atlayabiliyoruz. Yani Oda'nın iğrenç hikayeciliği de bunda etkili tabi.
 
Kaido kanırtmalı. Koskoca yonkou Katakuri kadar kasamadı Luffy'yi ya böyle saçmalık mı olur abi ? Oda... Başlıcam yapacağın işe. İnlet ortalığı anasını satıyım. Elinde Porche var 50 km ile gidiyorsun ya Allah'ın belası herif. Vurrrrrr, kır, ağlat biraz karşı tarafı lan. Korkak adammm!

Edit: Bir parça gaza geldim.
İlk yarıda düşmanın gücünü göstermek için Luffy’i sokmadığı durum kalmadı güç göstermesi gereken yerde laylaylom takılıyor.Ne 2 yıllık eğitimmiş be arkadaş.Madem böyle olacaktı zaman atlaması yapmasaydın.Yada Luffy tek gitseydi 2 sene tayfa eğitim alsaydı.Kid’in Law’ın başı kel tabii.
 
İlk yarıda düşmanın gücünü göstermek için Luffy’i sokmadığı durum kalmadı güç göstermesi gereken yerde laylaylom takılıyor.Ne 2 yıllık eğitimmiş be arkadaş.Madem böyle olacaktı zaman atlaması yapmasaydın.Yada Luffy tek gitseydi 2 sene tayfa eğitim alsaydı.Kid’in Law’ın başı kel tabii.
Valla Oda'yı görsem kılıcımla alıcam kellesini de göremiyorum işte. Ahhhkkk..
 
Sakazuki'nin meyvesi logialar arasında bile en iyilerden.Logialar ise genel olarak en güçlü meyve sınıfı.Yazar saldırı gücü konusunda zirve olarak Saka'nın meyve demiş.Üstüne bu adam bunu alana yayabilecek,yeri göğü magmayla kaplayabilecek uyanışıyla.Uyanmış,en güçlü logialardan birisi>en güçlü bile olmayıp uyanışsız bir paramecia meyvesi rahatlıkla.

Linlin o dediğin şeyi yapamaz.Kid'in metallerine ruh verdikten sonra Kid "manyetik alanlarıma itaat edin" diyerek kendi tarafına çekti onları.




Gözlem haki sakinken kullanılabilen bir şey.Savaşta önüne gelenle savaşıp,Luffy'yi öldürmek için elinden geleni yapıyor.Linlin önünde gördüğü olayları bile anlamayıp Kata'ya soruyor.Akainu Marco ve Vista gibi hızlı kişilerin ataklardan sıyrılıyor logia savunması ile,Jinbei'ye de aynısını yapıyor.

Bm'nin ve Kaido'nun gözlem featleri üst düzey değil.İmparator olarak bakma olaya.Kata'nın gözlemine sahip bir imparator var mı ? Shanks'ta daha iyisi bile çıkar muhtemelen ama diğerlerinde olmadığı bariz.Aynı Linlin'de uyanış da yoktu.Her konuda en iyi olacaklar diye bir şey yok.



Bm'nin alan hasarı Saka'dan fazla değil ki.Hax olarak da işe yarar bir haxi yok Saka'ya karşı.Savunma konusunda da logia savunmasıyla Saka bence önde.
Ama Kid Logia değil zaten. Özelliği metalleri kontrol etmek. Big Mom bunu engelleyebilseydi garip olurdu. Akainu ise kendinden uzaktaki lavları kontrol edemiyor diye biliyorum Kid'in aksine. Yani farklı olaylar.

En iyi demiyorum zaten. Sadece bir imparatorun gözlem hakisi öyle çok düşük değildir demek istiyorum aslında.

Alan hasarı olarak da feat bazında Big Mom önde. Kadın tam güç bir ateş saldırısıyla olmayan bir saldırıyla bütün ormanı parçalıyor. Belki Akainu'nun lavlarla meteor tarzı saldırılar indirmesi daha efektiftir ama normal ve anlık hasara bakarsak Big Mom bu konuda çok iyi.
 
Linlin'in icraatleri Kaido'ya çok yakın değil demek istiyorum.Her isim ayrı değerlendirilmeli.Amiraller arasında da farklar var,imparatorlar arasında da farklar olduğu ortaya çıktı bu Wano'da,komutanlar arasında da farklar var.Kimse hemen hemen denk değil.Oluşum olarak kaptanın eksiğini tayfası,tayfanın eksiğini kaptan kapatıp denk olmaya gidiyorlardır da isim isim bu doğru değil.
Tabii ki yakın değiller icraat olarak. Buna karşı bir şey diyemem. Benim mantığım yonkoların arasında çok fark olmamasına bağlı. Sürekli dengeden bahsediliyor çünkü seride. Kaido 95 ise Linlin 90'a yakındır benim gözümde. Aşağısı kurtarmaz çünkü.

Sakazuki'nin karşısında Marco,Vista,Croco,İzo vardı çünkü.Bu dörtlü 9 kını paramparça eder.İnu ve Neko sulong olsalar bile.Ashura en güçlü 3lüden biriydi kınlar arasında Kinemon'un dediğine göre,O Ashura tek bacaklı İnu ile denk dövüştü.Kawamatsu zaten yıllardır hapiste.Bunlar kadar gelişmiş olma ihtimali yok.Sulong İnu ve Neko da Jack ve Peros'un o yaralı halleriyle 1 round boyunca dayanabildiği kişiler.O Peros'un da bir sağ kol olan Kata'yla arasındaki uçurumu gördük.Bu yüzden Kaido'nun 9 kını tokat manyağı yapmış olması o kadar da etkileyici değil.Ki Kaido>Linlin zaten :D
Croco o dönem hakisiz G2'siz Luffy'nin yumruklarına yenilen bir isim. Onu yok saymak bile olabilir. Senin dediğin kısacası şöyle 1-2-3. komutanlar>3-4 tane 3. komutan 4-5 tane de 4. komutan seviyesi adam. Evet Marco falan fazla gelir ama sayısal üstünlükle kınlar alabilir bunları. Yani o featleri arasında fark yok desek bile yine de şöyle bir fark da var: Akainu onlardan düşük seviyeli birini bitirebilirken sadece, Kaido 1-2 atakta hepsini temizliyor.

Law ve Kid ciddi anlamda handikaplıydı.Linlin ise çatı savaşındaki en rahat kişiydi.Adam akıllı darbe bile almadı.Buna karşılık böğrüne bagua yemiş,Linlin'den çatıda yıldırım yemiş,Prometheus yemiş bir Law vardı.Kid ise hem çatı savaşında aldığı darbeler hem de Hawkins yüzünden ayrı ayrı zor durumdaydı.Ona rağmen kadına bela üstüne bela oldular.

Linlin aradaki açığı silahlanma ile kapatıyor da Saka da bunu logia savunması,bariyer hakisiyle yapabiliyor işte.
Bu konuda ise direkt olana bakarsak haklısın ancak Linlin'in yeni nesil için yenilmesi çok açık değil miydi sence de? Kadın kral haki eklemedi, hatta onu geç silahlanma da kullanmadı ve kendini bile savunmadı. Buna rağmen yine yenemediler bile deriz. Aşağıdaki o patlamadan da sağ çıkar muhtemelen. Yani ben o dövüşü açıkçası vs'lerde kullanmanın pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Savunma konusunda ise yine çok fark yoktur. Big Mom'un derisi lavları kolayca geçirecek bir deri değil. Antik zoanlardan bile kat kat daha sert bir derisi var. Üstün silahlanma hakisini de katınca bariyer hakisinden üstündür bence. Logia savunması ise ne kadar gider emin değilim. Tabii çok iyi bir özellik ama durmadan savaş boyu ileri gözlem kullanmak biraz sıkıntı açabilir. Kata bile sık kullanmıyordu.

Linlin onu yaparken de,en güçlü haline girerken de kendi ömrünü kullanıyor.Her canı istediğinde yapabileceği bir şey değil.Sakazuki alan kontrolü olarak Law ve Kid'den çok daha iyi,açık ara daha iyi haki kullanıcısı,daha dayanıklı,daha ölümcül,saldırı gücü daha fazla.Bu ikili gibi uyanışı yeni kullanmaya başlamış birisi olmadığı ve hemen bunlar gibi yorulmayacağı da bir gerçek.
En güçlü amirale karşı savaşırken ömrünü kullanacağını düşünüyorum. Büyük yaralar hariç etkisiz olacaktır o yüzden Bm'ye karşı. Ayrıca Kid ve Law'ın atak gücü Bm'yi yenmeye yetmedi zaten. Onlarda iyi olsa bile o kadar ezici üstünlük kuracağı anlamına gelmez.
 
Dogruysa eger kaido hibrit form 2'ye geçiyor gibi ki zayıf sekilde sürekli darbe yemek olmazdi. luffy savunma durumunda olursa çok dayanamaz, gücü azaldi zaten.

Oda meraklandirmayi seviyor. Bu hafta bölümden sonra ara vardi heralde. Sonrasinda da 3 bölüm sonra ara vericekti. Tahminimce diger araya girilecegi bölümde g4 gibi bir giris yaparak uyanış açar bizde 2 hafta uyanış bekleriz. Tabi olaylar uzamazsa. Uzarsa bi 5-6 bölüm görürüz gibi :)
 
Law ve Kidd Bigmum'ı yenemedi ki bildiğin yeri delerek aşağı attılar. Normal bir alanda savaşsalar şu anda ikisi de yenilmiş olacaktı. Ayrıca bariz şekilde mangaka torpili var ortada. Sonra mangaka homieleri bir anda iradesiz olarak yansıtma gibi bir saçmalığa ve u dönüşüne girdi. Bu ikisinin yaptığını Jimbei de gemide yaptı, tüm kek adasında yanlışlıkla patlayan bomba da yaptı. Bence Law Kidd ikilisi şu anda hiçbir amiral veya younkoyu yenemez.
 
Croco o dönem hakisiz G2'siz Luffy'nin yumruklarına yenilen bir isim.
Amiralden kan alan tekniği yedikten sonra bir şey olmamış gibi dövüşe devam eden bir isim MF'de çizilene göre de.5 yıllık planlanan seri uzayınca adam da hikayeye göre olması geren seviyeye gelmiş oldu.


Onu yok saymak bile olabilir. Senin dediğin kısacası şöyle 1-2-3. komutanlar>3-4 tane 3. komutan 4-5 tane de 4. komutan seviyesi adam. Evet Marco falan fazla gelir ama sayısal üstünlükle kınlar alabilir bunları. Yani o featleri arasında fark yok desek bile yine de şöyle bir fark da var: Akainu onlardan düşük seviyeli birini bitirebilirken sadece, Kaido 1-2 atakta hepsini temizliyor.
Perospero ligindeki bir karaktere Kata ne uyanış,ne mızrak,ne kare mochi kullanarak tek atıyor.Ki Perospero kınların hepsinden(base İnu ve Neko) daha güçlü bir adam.Kınların o dörtlüyü alabilme ihtimali 0 direkt.Sakazuki Ace'i 2 vuruşluk,Jinbei'yi 2 vuruşluk yapmış bir adam.Saldırı gücü olarak Kaido bile bir Saka değil.

Tabii ki yakın değiller icraat olarak. Buna karşı bir şey diyemem. Benim mantığım yonkoların arasında çok fark olmamasına bağlı. Sürekli dengeden bahsediliyor çünkü seride. Kaido 95 ise Linlin 90'a yakındır benim gözümde. Aşağısı kurtarmaz çünkü.
Featlerde yakın değiller.Portrede de yakın değiller.Kaido basbayağı küçümsüyordu Linlin'i.Roger-WB-Xebec-Shanks-Oden'ın gücünü direkt kabul eden adam bu Kaido.Linlin her ne kadar güçlü olsa bile o kafayla savaş kazanamaz hele.



Bu konuda ise direkt olana bakarsak haklısın ancak Linlin'in yeni nesil için yenilmesi çok açık değil miydi sence de? Kadın kral haki eklemedi, hatta onu geç silahlanma da kullanmadı ve kendini bile savunmadı. Buna rağmen yine yenemediler bile deriz.
Kadının h.haki eklememesi,silahlanma kullanmaması gene kadına - yazar.Gözlem konuşturduğu panel yok,hız desen yok,fiziksel güçte Kid'e baskın gelme yok.Law ve Kid o durumdayken bu savaşı öyle ya da böyle kendilerince kazandılar.Linlin'i saf dışı bıraktılar.%100 bile olmayan nova ikilisinden bahsediyoruz burda.



Yani ben o dövüşü açıkçası vs'lerde kullanmanın pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Savunma konusunda ise yine çok fark yoktur. Big Mom'un derisi lavları kolayca geçirecek bir deri değil. Antik zoanlardan bile kat kat daha sert bir derisi var. Üstün silahlanma hakisini de katınca bariyer hakisinden üstündür bence. Logia savunması ise ne kadar gider emin değilim. Tabii çok iyi bir özellik ama durmadan savaş boyu ileri gözlem kullanmak biraz sıkıntı açabilir. Kata bile sık kullanmıyordu.
Savunma konusunda çok fark yok da Linlin'i yamultan saldırıların bazılarını direkt yemeyecek adam üst düzey gözlem+logia savunmasıyla.Logia savunması yapamadığına da üst düzey silahlanma basacak korunmak için.Linlin üst düzey silahlanma göstermedi.Ki logia savunması inanılmaz bir avantaj.Rakibin saldırısından sıyrılırken aynı anda karşı atak bile yapmanı sağlıyor.Vücut sertliğinde Bm>Akainu ama savunma konusunda Saka>Linlin derim.


En güçlü amirale karşı savaşırken ömrünü kullanacağını düşünüyorum. Büyük yaralar hariç etkisiz olacaktır o yüzden Bm'ye karşı. Ayrıca Kid ve Law'ın atak gücü Bm'yi yenmeye yetmedi zaten. Onlarda iyi olsa bile o kadar ezici üstünlük kuracağı anlamına gelmez.
Sakazuki'nin Kid ve Law'a göre avantajları çok fazla.
1-Çok daha güçlü bir isim
2-Çok daha iyi bir haki kullanıcısı
3-Çok daha dayanıklı
4-Law ve Kid'in aksine uyanış güçlerini yeni uyandırmış ve stamina problemi yaşayan birisi değil.
Üstün silahlanma hakisini de katınca bariyer hakisinden üstündür bence. Logia savunması ise ne kadar gider emin değilim. Tabii çok iyi bir özellik ama durmadan savaş boyu ileri gözlem kullanmak biraz sıkıntı açabilir. Kata bile sık kullanmıyordu.
Katakuri toplamı 12 saati bulan dövüşte gözlemi full kullanmasına rağmen sınıra dayanmadı.Linlin'in üstün silahlanma hakisi yok.




Ki Sakazuki ileri silahlanmaya sahip bu adam içten vurabilir yani.
 
Son düzenleme:
Ama Kid Logia değil zaten. Özelliği metalleri kontrol etmek. Big Mom bunu engelleyebilseydi garip olurdu. Akainu ise kendinden uzaktaki lavları kontrol edemiyor diye biliyorum Kid'in aksine. Yani farklı olaylar.
Dediğin mantıklı evet olabilir.Kid metalleri kendi üretmiyor var olanı yönetiyor sadece.Saka ise magmanın kendisi,magma üretiyor üstelik.Linlin'in meyvesinin bunu yapabilip yapamayacağı bariz değil.Yine de ihtimali yok değil gibi.


En iyi demiyorum zaten. Sadece bir imparatorun gözlem hakisi öyle çok düşük değildir demek istiyorum aslında.
Valla mangaya bakarsak Linlin'in gözlemi Cracker'dan bile kötü.


Alan hasarı olarak da feat bazında Big Mom önde.
Alan hasarı olarak da feat bazında da Saka önde.Tüm MF'yi cehenneme çevirdi herif.WB'lerin gemilerini paramparça etti.Saka'nın tekniği rakibin kaçmasının zor olduğu bir teknik üstelik.Linlin'in o elbaf vuruşunu yiyen karakter yok nerdeyse.Kid yedi bir.O da metallerine tanklattı hasarı tamamen almadı.
 
Bölümde sakazuki yok vsleri tartışılıyor tamam bölüm içinde bir çok vs var tabiki konuşulur yazılır düşünülür her hafta sakazuki ye bağlanıyor konu daha ne kadar bunu tartışmak zorundasınız. Sayfalarca bu konuşuluyor MF arcin da olsak anlicamda wano da amiral bile yok konular hep amirallerle geliyor kara delik gibi her hafta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık