Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041: Komurasaki

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 136 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 56 27.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido fb için sabırsızlanıyorum. Linlin ile ilişkilerinin bu kadar derin olması da beni yeterince mutlu etti. Şimdi şov sırası Kaido'da, gerçi ayakta durduğu her saniye plota karşı direncini gösteriyor. Bölümü sevdim.
 
"Ana karakteri oluştururken, onu çok güçlü yapmamak önemlidir. Mesela Akainu ana karakter diyelim, o çok güçlü olduğundan One Piece bir yıl içinde sona erebilirdi." Sound Recording(2012)

Oda kendi ağzıyla Akainu ana karakter olsa 1 yıl içinde korsanlar kralı olur, hikaye sona ererdi demiş. O yüzden tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok bence.
 
Adam Wano'daki herkesi nüfusuna yazdıracak az kaldı. Yıkıl da bitsin bu işkence Kaido reyis.

Yalnız Kaido-Bm ilişkisi cidden güzel ve bunun daha derine inmesini bekliyorum ben de. Kaido da ailesinden birini kaybetmiş gibi psikopata bağlamalı. Öyle üstünkörü geçistirilmemeli öfkesi.

Rocks tayfası da cidden sıkıntılıymış. Öyle bir tayfa ki herkesin kendi hayalinin olduğu herkesin ayrı bir cumhuriyet olduğu bir tayfa. Asıl soru şu. Bu adamları bir arada tutan şey neydi ?
 
Acaba orochi dönüsmeden ölürse tamamen gidici mi?

Muhtemelen luffy'nin g4 bu saldiriyla biticek, kaido inmez bayagi hırpalansada. Gerçi G4 Moda girip çıkmıstı. Kata ya da dof'taki gibi pili bitene kadar kalmadi ama dayaniklilgi bitiyor.

Uyanış gelicek bu belli ama umarim oda saçma bir sekilde " ha evet katakuri ve dof'ta böyle birsey vardi dur bende deniyim" gibi ya da zoro'ya h.haki vermesi gibi oldu bitti seklinde birsey yapmaz. Biraz hikayeye uydurmali uyanışi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık