Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041: Komurasaki

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 136 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 56 27.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano arc'ı bittiğinde şuana kadar op evreninde dünyaya duyurulan en büyük olaylar listesi One piece bulunması Roger'ın ölümü Marineford savaşı WB'nin ölümü ve Bigmom Kaioda nın yenilmesi olucak dünyaya nasıl duyurulucak bilmiyorumda isimlerini duymayan kalmıcak Şöhret ve Güc kısmı tamamlanmış olucak sırada Zenginlik kısımı yani (one piece) Korsanlar Kralı olma yolunda son evreye girilicek artık.
 
King'de tek taraflı kaybetmedi ki Zoro'da ölümün eşiğine geldi zaten çok geçmeden düştü şuan ki halini de görüyoruz. Dövüşün çoğunluğunda da King üstündü Zoro'ya. Katakuri hızlı bir karakter ama King'de yavaş değil kesinlikle. Snakeman'den çok aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum hız konusunda.
King tek taraflı kaybetti.Denk dövüşüp kaybetmek değil adamın yaşadığı.Snakeman King'den dövüş hızı olarak yüksek bir seviyede.Adamın kaptanı yumruklara tepki veremiyor,göremiyor bile.


Zoro'nun o hale sırf King yüzünden gelmediği de bariz.Adamın kılıçlarını kendini öldürecek duruma geliyordu Zoro'nun dediğine göre,çatı savaşından dolayı yaraları için kullanılan ilacin etkisinin geçmesi ve savaşta bunun belli bir oranda bile hissedilmesi durumu da var.


Amirallerde ileri h.haki olduğu yine senin çıkarımların. Bir tek Sengoku'da var diye biliyoruz o da ileri seviye kullanıyor mu belirsiz. Meyve uyanışları olduğu da kesin bilgi gibi yazmışsın öyle bir şeyde yok. King'i sadece meyve kullanımıyla rahat yenebileceklerini düşünmüyorum.
Amirallerde h.haki olduğu benim çıkarımım değil.Eskinin filo amiralinde var bu cepte.Garp'ta da %100 var,Sakazuki de güncel filo amirali onda da olması gayet normal olur.Meyve uyanışlarına sahip oldukları zaten belli edildi bile.Adamlar 2 yıl önce dövüşmüş olmalarına rağmen dövüştükleri adalar halen magma ve buz kaplı.Çıkarım değil bu.Olan bir şey.

Adamlar üst düzey silahlanma göstermiş,logia savunması göstermiş,çok iyi dayanıklılık göstermiş,meyveleri hata affetmeyen tarzda.King bir şey yapamaz bu adamlara karşı.


King sağ kolcuk dememin sebebi Mw ve onun dışındaki birkaç isimle aramızdaki muhabbetlerden dolayı.Bunda bile sağ kolcuk demiştim üstelik,bazı arkadaşlar gibi zamanında bir tarafın sağ kolu Jack ile denk,Queen'i yenmesi için h.haki p.upı lazım dememiştim.



Miyata havayolları, gece uçuşu tarifesi.
Elinde kılıç olsaydı serinin zirvesi yapmıştın.
 
Amiralciler geleceğe yönelik yatırım yaptılar. Amirallerin patlamasına rahat 2 yıl daha vardır. Wano'da yonkoların maymun edileceğini tahmin edip amiralci olsan temizinden bir 5-6 sene sülalen rahat.
Onlarında sırası gelecek eninde sonunda. Oda detaylıca işlemeye başladığı kim varsa batırıyor. Amiralcilerin şanslı tarafı serinin en sonuna kalmış olmaları şu tezek Wano bile 4 yıl sürüyor temiz yatırım valla.
 
Onlarında sırası gelecek eninde sonunda. Oda detaylıca işlemeye başladığı herkesi batırıyor. Amiralcilerin şanslı tarafı serinin en sonuna kalmış olmaları şu tezek Wano bile 4 yıl sürüyor temiz yatırım valla.
Çok ciddi söylüyorum risksiz yatırım. Sonuçta hiçbir zaman yonko kadar büyük bir tehdit olmayacaklarından yenilmeleri için maymun edilmelerine gerek kalmayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık