Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavrum ben mangada neyse onu yazarım. Sizin gibi elinde kılıç olan karakterler zayıf görünmesin diye sağa sola kıvırmam.
Seninle daha herhangi bir konuda tartışmam. Çok mantıklısın, örneklerin de süper. Böyle devam...
Aga konuşmanın başından beri… böylesin şöylesin diyip durdun… konuşmanın sonunda da aynısını diyorsun. Elinde kılıç olan hangi karaktere zayıf görünmesin diye kıvırmışım yav… Mihawk mı… Zoro mu…? Elinde kanca olan çöp için yapılanları da biliyoruz reyiz rahat ol… :D
Sana akıl veren de milleti bataklığa çekip saatlerce boğmaya çalışan Serengeti timsahının ta kendisi ha bu arada. :ehe:
Hepimiz öyle değil miyiz reyiz… hepimiz biraz bataklığız aslında…:ehe:
 
Kardeşim yarın Oda'nın yanına git ise başla. Seni kim yolladı derse Sharinganlı, Kral Hakili Zoro Severleri Derneği yolladı dersin. Bu yeteneği sağda solda harcama :)
Geç bakalım dalganı. Oda'nın yapamadığını yapıp sana tam panel Zuru veriyoruz yine yaranamıyoruz. :artiz: Gerçi sizinki de saflık. Koskoca gök yarılma sahnesini bile mercekle görebilecek şekilde çizmiş herif, şu yosuna mı büyük panel ayıracaktı bir de? ?
 
Aga Sanji de kral haki çıkmasına sadece biz karşı çıkıyor muşuz gibi davranmayın Allah aşkına... Önceki sayfalara yazdım bir daha yazayım... Zoro fanları her zaman Zoro da kral hakisi çıkacak diye ısrar ediyordu... ama o dönemde kim Sanji den kral hakisi bekliyordu? Ben hiç görmedim o dönemler yazanları. Ne zaman Zoro da çıktı... O zaman Sanji'de de çıkması lazım hak ediyor denmeye başladı. Madem başından beri hak ediyordu neden hiç dillendirilmedi...? :D

Ayrıca Luffy-Zoro ve Sanji arasında ki farkı ikişer sahneyle de gösterebiliriz...
Bakın bu Luffy...

Bu Zoro...

Bu da Sanji...

Devam ediyorum...
Bakın Bu Luffy...

Bu Zoro...

Bu da Sanji...


Luffy ve Zoro'nun irade ve benzerlik olarak Sanji den nasıl ayrıldığını görüyorsunuz değil mi...? Şimdi Sanji de o seviye de irade yok... Kral haki çıkması çok zor demek yanlış mı yani..?

Ayrıca son resimler için kimse... Elleri Sanji'nin en büyük hazinesi demesin... Luffy ve Zoro'nun hayalleri de onların en büyük hazinesi... Kolsuz KK... Bacaksız Kılıç ustası olunmuyor. Her şeyi fanlığa getiriyorsunuz da olay öyle değil. Siz de atın neden olması gerektiğini düzgünce tartışalım... :D
Öncelikle bir fark var onu atlamışsın. Sanji ellerine zarar gelmemesi için onları kullanmayan birisi. Bu Zeff'ten aldığı iradenin bir sonucu olarak seriye yansır. Elleri olmadan All Blue'yu bulmasının ne anlamı var? Bu değeri Zoro kılıçlarına vermiyor ! Özellikle yapıyor olmalısınız bu tarz yorumları.

Ayrıca gerizekalılıkla, iradeyi karıştırmışsın baya. Zoro ve Luffy bir uzuvlarından olmaya razılar, çünkü ''aptallar''. Kolları ve bacakları olmadan, bir halta yaramayacaklarının farkında bile değiller. Ama Sanji bu kayıpların ne demek olduğunu çok iyi biliyor. Yazar yetmiyor birde üzerine Zeff'i rehin alıyorlar. Zeff bu durumda olmasa kaptanına falan vurmasına gerek yoktu, en kötü hayallerine veda eder keser ellerini.

Bu saydığın sebepler yüzünden Sanji serinin en gerçekci karakteri işte. Oda'nın asıl başyapıtı olma yolunda ilerliyor. Bunu anlamanızı beklemiyorum zaten ama en azından bunları iradesizlik örneği gibi kullanmayın. Komik çünkü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık