Kaido bi hınkırsa momo boğulur lan adam 10 metre. Sümüğü momo kadardır.Momo'nun Kaido'dan güçlü üretebileceği tek şey burnunda ki sümük olur heralde![]()
Kaido bi hınkırsa momo boğulur lan adam 10 metre. Sümüğü momo kadardır.Momo'nun Kaido'dan güçlü üretebileceği tek şey burnunda ki sümük olur heralde![]()
O ada Wano'nun üstüne gelecek ve o sıra Momo devreye girecek. Şu an karşı koymaya çalışacak basaramayacak tam kritik anda yapicak yapacağını o sırada zaten Kaido'nun bulutlar gitmiş olur. Bu bilgi zaten şu an neden ise yaramayacak olduğunu açıklamak için verilmiş.Bu güçlü alev bulutu mevzusu, itme-çekme olabilir. Bilek güreşi gibi havada kapışırlar yani.Yukarı-aşağı olarak değil de sağa-sola itme olarak düşünürseniz mantıklı olur.
Yani Momo direkt olarak Onigashima'yı yukarı kaldırmak yerine başkentin tepesinden çekip denize doğru falan itebilir.
Aynen tam tepesine geldiğinde zaten aşağı doğru indirmeye başlar Kaido, öyle olursa aşağı-yukarı itişme muhabbeti olur.O ada Wano'nun üstüne gelecek ve o sıra Momo devreye girecek. Şu an karşı koymaya çalışacak basaramayacak tam kritik anda yapicak yapacağını o sırada zaten Kaido'nun bulutlar gitmiş olur. Bu bilgi zaten şu an neden ise yaramayacak olduğunu açıklamak için verilmiş.
Momo: İse yaramıyor.
Büyük ihtimal Yamato: Daha güçlü bulut olmalı.
Momo: Depresyon ve gerginlik...
Kaido'nun ona zaman ayırabileceğini sanmıyorum tamamen bulut güçlerini bırakır ada serbest düşüşe gecer. Momo adayı durdurmaya çalışır.Aynen tam tepesine geldiğinde zaten aşağı doğru indirmeye başlar Kaido, öyle olursa aşağı-yukarı itişme muhabbeti olur.
Kaido zayıfladıkça bulutları da zayıflıyormuş, Luffy kafasına vurduğunda Momo da Kaido'dan gçlü bulut yaratır işteMomonosuke daha güçlü bulut üretirse Yonko lobisi patlar.
3 4 sayfa konuşulunca dalgasına yazdım zaten ya benim için pek mühim bir olay değil. İman gücüyle kaldırsa bir seferlik bir şey olsa okeyim.Kaido zayıfladıkça bulutları da zayıflıyormuş, Luffy kafasına vurduğunda Momo da Kaido'dan gçlü bulut yaratır işte