Silinmiş Üye
senelerdir takip ettiğim serinin gittikçe böyle boktan bir hal alması açıkçası benim zoruma gidiyor.Arkadaş ne kadar zorunuza gidiyor yahu vallahi inanamıyorum size ha.
senelerdir takip ettiğim serinin gittikçe böyle boktan bir hal alması açıkçası benim zoruma gidiyor.Arkadaş ne kadar zorunuza gidiyor yahu vallahi inanamıyorum size ha.
Yani mangaka çıkmış Kaido zayıfladı demiş, üstüne ne denir ki :dArkadaş ne kadar zorunuza gidiyor yahu vallahi inanamıyorum size ha.
Şerefsiz Doflamingo’ya öyle birşey demedi açık açık tutamıyorum kendimi içimde kalmasın.Yani mangaka çıkmış Kaido zayıfladı demiş, üstüne ne denir ki :d
Kaido yalan zayıflamak yokArkadaş ne kadar zorunuza gidiyor yahu vallahi inanamıyorum size ha.
Kaido’ya nasıl kaybettireceğimi bilmiyorum çok güçlü oldu gibisinden ima eden bir açıklama yapmıştı yumruk yetmeyecek falan diye.E yine yumruk yiyor bu adam ne değişti.Düşündükçe komik geliyor. Kaido'nun en büyük düşmanı Oda şu anda. Oda gitti adama her şeyi verdi, şimdi saçma sapan şekilde bu güçleri kısmaya çalışıyor. Sırf Momonosuke şov yapsın diye Kaido'ya adayı uçurttu. Şimdi de aynı sebepten adama handikap veriyor. Çok akıllı adam bu Oda gerçekten.
Luffy zayıflamış,Kaido sapasağlam görmüyor musun?Kaido yalan zayıflamak yok![]()
Kubo da Yamamoto'ya ayıp etti. Hakkını vermedi.Kaido’ya nasıl kaybettireceğimi bilmiyorum çok güçlü oldu gibisinden ima eden bir açıklama yapmıştı yumruk yetmeyecek falan diye.E yine yumruk yiyor bu adam ne değişti.Kishimoto da Madara’ya öyle demişti.İşte burada Kubo’nun farkı ortaya çıkıyor.
![]()
Elbet o kadar zayıfladığını herkes söylüyor. Burada oran önemli. Onların kafasında Kaido ölüm döşeğinde savaşıyor var.Yani mangaka çıkmış Kaido zayıfladı demiş, üstüne ne denir ki :d