Zoro keserken gücü kuvveti yerine gelir %50'ye çıkar şu an için %20 iyi oran olmuş.Bir bana saçma geliyor galiba bu bulut çıkarıp uçma yada bulutlara ip atıp uçma
Yüzde %20 falan gücü kalmıştır![]()
Zoro keserken gücü kuvveti yerine gelir %50'ye çıkar şu an için %20 iyi oran olmuş.Bir bana saçma geliyor galiba bu bulut çıkarıp uçma yada bulutlara ip atıp uçma
Yüzde %20 falan gücü kalmıştır![]()
Daha spoiler çıkmadan önce sana 1v1 oldu sayarım diyordum ne bahanesi ya. Bahane arasam onu söylemezdim.La şimdiden bahane arayan sizsiniz yahu.Ödünüz kopuyor Luffy Kaido'yu indirecek diye.
O bir yorum yahu Momo Luffy için hep dedi onu. Kaale alan olmadı.Daha spoiler çıkmadan önce sana 1v1 oldu sayarım diyordum ne bahanesi ya. Bahane arasam onu söylemezdim.
Adamlar şimdi spoiler yazmış Kaido zayıflamış diye hala gelip yok bilmem şunu gösterirse bunu gösterirse diyorsun. Bir sal artık ya olanı gör ya xD
Kaidodan gördüğümüz bütün koramiraller birleşse rahat bir yonkou alır gibi olmuş.. Çer çöple savaşıp gücünü böyle kaybetmesi çok saçma olur.Daha spoiler çıkmadan önce sana 1v1 oldu sayarım diyordum ne bahanesi ya. Bahane arasam onu söylemezdim.
Adamlar şimdi spoiler yazmış Kaido zayıflamış diye hala gelip yok bilmem şunu gösterirse bunu gösterirse diyorsun. Bir sal artık ya olanı gör ya xD
Kaido da aptal değil. Ortada başka bir ejderha varken adanın kaderini yer çekimine bırakmaz. Bulutları ile tutup aşağı çeker. O yüzden Momonosuke daha güçlü bulutlar üretmek zorunda.Saçmalığa bak, adanın düşmemesi için daha güçlü bulutlar yaratması gerekiyormuş. Kardeşim Kaidonun bulutları adayı itmiyor ki daha güçlüsünü yapsın adayı yukarda tutsun yeter daha zayıf bile olabilir. şimdi velet momo adayı kurtatmak için Kaidodan daha mı güçlü olması gerekiyor, hadi gereksin daha güçlü olabilecek mi? Odadan bunu da beklemeyelim artık ya yoksa demeyelim bunada