Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido' yu bu kadar zayıflatan, Killer' ın şok dalgalarıyla Kaido' nun böbrek taşlarını kırması.
Bildiğiniz üzere böbrek taşları parçalandıktan sonra da şiddetli ağrı yapabiliyor.
Bir de üstüne Killer'dan boğazına aldığı bir darbe var ki bayağı bir öksürtmüştü adamı, bademcikler de tahriş oldu demek ki o sıra.
Zaten tüm bunlardan önce hasımları toplanmış, kahvehane önünde sıkıştırıp, tekme tokat sandalye bir güzel girişiyorlar adama.
Kızının yaşlı babasına uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddetten bahsetmiyorum bile, Sırlar Dünyası'ndan hallice. :/

Son düzenleme:
La şimdiden bahane arayan sizsiniz yahu. :D Ödünüz kopuyor Luffy Kaido'yu indirecek diye.
Daha spoiler çıkmadan önce sana 1v1 oldu sayarım diyordum ne bahanesi ya. Bahane arasam onu söylemezdim.

Adamlar şimdi spoiler yazmış Kaido zayıflamış diye hala gelip yok bilmem şunu gösterirse bunu gösterirse diyorsun. Bir sal artık ya olanı gör xD

Son düzenleme:
Daha spoiler çıkmadan önce sana 1v1 oldu sayarım diyordum ne bahanesi ya. Bahane arasam onu söylemezdim.

Adamlar şimdi spoiler yazmış Kaido zayıflamış diye hala gelip yok bilmem şunu gösterirse bunu gösterirse diyorsun. Bir sal artık ya olanı gör ya xD
O bir yorum yahu Momo Luffy için hep dedi onu. Kaale alan olmadı.:D

Saçmalığa bak, adanın düşmemesi için daha güçlü bulutlar yaratması gerekiyormuş. Kardeşim Kaidonun bulutları adayı itmiyor ki daha güçlüsünü yapsın adayı yukarda tutsun yeter daha zayıf bile olabilir. şimdi velet momo adayı kurtatmak için Kaidodan daha mı güçlü olması gerekiyor, hadi gereksin daha güçlü olabilecek mi? Odadan bunu da beklemeyelim artık ya yoksa demeyelim bunada

Adamlar şimdi spoiler yazmış Kaido zayıflamış diye hala gelip yok bilmem şunu gösterirse bunu gösterirse diyorsun. Bir sal artık ya olanı gör ya xD
Kaidodan gördüğümüz bütün koramiraller birleşse rahat bir yonkou alır gibi olmuş.. Çer çöple savaşıp gücünü böyle kaybetmesi çok saçma olur.
Oysa seriden gördüğümüz hiçte öyle birşey değil 12 gün boyunca sasvaşan amiraller biliyoruz.

Saçmalığa bak, adanın düşmemesi için daha güçlü bulutlar yaratması gerekiyormuş. Kardeşim Kaidonun bulutları adayı itmiyor ki daha güçlüsünü yapsın adayı yukarda tutsun yeter daha zayıf bile olabilir. şimdi velet momo adayı kurtatmak için Kaidodan daha mı güçlü olması gerekiyor, hadi gereksin daha güçlü olabilecek mi? Odadan bunu da beklemeyelim artık ya yoksa demeyelim bunada
Kaido da aptal değil. Ortada başka bir ejderha varken adanın kaderini yer çekimine bırakmaz. Bulutları ile tutup aşağı çeker. O yüzden Momonosuke daha güçlü bulutlar üretmek zorunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık