Adam hakkına hiç bişi bilmediğimiz için pekte emin değilim. Yonkou tayfası olarak WCI da Ana-Oğul burada Baba-Kız olarak 2'şer tane gördük. King'in kendi ırkından/ailesinden gelen bişi varsa olabilirKing'de kral haki var mıdır sence? Ben yoktur diye düşündüğümden sormuyorum bu arada.
Bu gerçekten olabilirGaliba ada güzel bir şekilde yere inecek ve Zoro'nun kılıçlarından birine daha veda edeceğiz, Tenguyama Hitetsu boşuna gözükmüyormuş orada. Zoro'nun adanın dışına taşmasından bu anlaşılıyor. İçeride işini bitiremediğine göre bu dövüş daha uzayacak gibi. Zoro'ya Nidai'yi getir bakalım Tenguyamaji.
Dimi, bütün Wano adama saldırısın ama en sonda saldıran Lütfü "1v1 dövdüm xd" çeksin.1v1 hahahahhaha
Yamato tayfadan değil bence. Big Mom ile farklı çünkü hem Katakuri'nin aksine Yamato babasına düşman hem de Big Mom tayfasını evlatlarından oluşuyor ama Kaido'nun öyle değil.Adam hakkına hiç bişi bilmediğimiz için pekte emin değilim. Yonkou tayfası olarak WCI da Ana-Oğul burada Baba-Kız olarak 2'şer tane gördük. King'in kendi ırkından/ailesinden gelen bişi varsa olabilir
Ek: WB ile Roger tayfasında da 2 tane vardı![]()
Karasakalı görmedik ama her imparatorun böyle şeyleri bloklamak için kullandığı bir araç oluyor Luffy’de öyle şeyler yok sorun burada.Shanks isimli kılıçla blokluyordur her saldırıdan kaçamaz misal Kaido çok hızlı gelecek görme işe yaramıyor.O yüzden diyorum silahta kullanmıyor nasıl yonko olsun.Fark yaratıyor ki her yonkoda var.Mom elinde kılıç olmasın Kaido çiğ çiğ yiyebilir yakın güçteler çünkü kadın öyle savunuyor gördük.Bir karasakalı görmedik ama o da depremle blokluyordur Luffy neyle bloklayacak kola barter haki basmak bile yetseydi Shanks bunu kılıçla yapmazdı.Yani açık vermek sıkıntı. Adam geleceği görüyor o Oda'nın sıkıntısı. İşin garibi Shanks de olsa tek bir atak bile yemeden savaş sonlanacagını ve yediği sağlam ilk darbede teke gideceğini mi düşünüyorsun?
Luffy iyi titretmiş sizi.
Bu yoruma herkese hahaha tepkisi atmış.1v1 hahahahhaha
Hayır bu şeyin sert kati malzeme olması kırılması acayip deri gibi duruyordu. Tum vücudu gibi. Ayrica sekil değiştirince yüzünün şeklini de alıyor. Kirilmamasi lazımdı. Ama tabi fantastik evren birşeyler uydurulur.Yanlız king sinirlenmiş gibi damarları belli oluyo maskenin kırıldığı yerde.
![]()
Kaskı kırılmış, diğer yerler deridir.Hayır bu şeyin sert kati malzeme olması kırılması acayip deri gibi duruyordu. Tum vücudu gibi. Ayrica sekil değiştirince yüzünün şeklini de alıyor. Kirilmamasi lazımdı. Ama tabi fantastik evren birşeyler uydurulur.![]()