Nidai Kitetsu in - Sandai Kitetsu out mu acaba? 

Yok Zoro 4.kılıçla şov yapcak.Nidai Kitetsu in - Sandai Kitetsu out mu acaba?![]()
Yeni spo geldi sandım :/Not: Ceviri yapmak isteyen "ben ceviriye başladım" seklinde bir yazi yazarsa, diger kişi görür ve fazladan uğramamış olur. Benim önerim boyledir.
Bu saatten sonra sanmam yeni bir stile bürüneceğini Nidai'nin alt yapısı az da olsa hazırlandı Wano başı.Yok Zoro 4.kılıçla şov yapcak.
Bende onu düşünüyordum. Yamato'yu dahil etmezsek 2. için ilk akla gelen King oluyor. Irkının ek özelliği olarak demek istemedim. Ailesi güçsüzdür ama King potansiyel olarak ırkında baskındır diğerlerinin üzerindedir o yüzden K.hakisi vardır veya ailesinde kullanıcı vardır onada çıkmıştır gibi.Yamato tayfadan değil bence. Big Mom ile farklı çünkü hem Katakuri'nin aksine Yamato babasına düşman hem de Big Mom tayfasını evlatlarından oluşuyor ama Kaido'nun öyle değil.
King'te çıkarsa şaşırmam. Ama King'in kendi ırkından olan bir özelliği olması kral hakisi olmasına mani olmamalı. Potansiyel meselesi çünkü. Kendi ırkının özelliği olsa dahi liderliği kral haki sahibi olacak kadar iyi olmalı King'in. Sağ kol adam. Bence Marco'da da çıkmalıydı. xd![]()
4.yü neresiyle tutuyor ?Yok Zoro 4.kılıçla şov yapcak.
Sürekli atılan bir resim var dört kılıçlı. xd4.yü neresiyle tutuyor ?