Zoro şova devam ediyor.
Ayıp oluyor bak ?Yeter vurmayin daha Dofculara ben acıyorum artık...![]()
![]()
Yoo niye hata olsun xdDofcu olmak senin hatan ben napayım?![]()
![]()
![]()
Shanks her saldırıyı böyle yemiyordur artı kılıçla magmayı nasıl haki blokladığını da gördük.Shanks açık vermeyen bir adam Luffy’nin verdikleri açıkları saymayalım yol olur Shanks ile bir tutuyorsun ayıptır 2 ay önce yazsan şunu linç edilirdin bir bulut gördün diye Shanks ayarı oldu.Birader yan basmaya gerek yok ben Yonkou seviyesi diyorum hakisi o seviyede diğer şeyler değil diyen sizsiniz. Yonko seviyesi diyip standart belirleyen sizsiniz yahu. Shanks'in vücut sertliği Kaido ve Big Mom kadar yoktur herhalde?
Buna ne deniyordu kendi kumunda küvet içinde oynamak mı ?Yeter vurmayin daha Dofculara ben acıyorum artık...![]()
![]()
@Montana Gerekli açıklamayı yapmış, tokatlanmaktan yeni mi ayıldın bak bir analiz daha yaparım Dof ile ilgili ölüm uykusuna yatarsin.Buna ne deniyordu kendi kumunda küvet içinde oynamak mı ?![]()
Yakışır King'e serseri bir görünüm. Birde benim gibi sarışınsa tamamdır. Reisin izinden gidiyormuşuz meğersem bunca zamandır.@King King saçları briyantin ile geriye yatırmış sanki. Yonji tarzı.