Ben beğendim niye öyle diyorsunLuffy fanı şöyle der Zoro fanı böyle der ayrımında değilim. Arkadaşın dediği şey bir Zoro fanı için de uçuk bir şeydi. Buşido dahi gelse bakalım görelim fandaşım der geçiştirirdi öylesine uçuk.
Ben beğendim niye öyle diyorsunLuffy fanı şöyle der Zoro fanı böyle der ayrımında değilim. Arkadaşın dediği şey bir Zoro fanı için de uçuk bir şeydi. Buşido dahi gelse bakalım görelim fandaşım der geçiştirirdi öylesine uçuk.
Senin Zoro'nun Kaido'ya bindiği avatarını unutmadım. Tabii beğenirsin xdBen beğendim niye öyle diyorsun
Seni ağır bir linç bekliyor hazır ol xDSenin Zoro'nun Kaido'ya bindiği avatarını unutmadım. Tabii beğenirsin xd
Fandaş Mom'a gidiyor bu bile şuan idare eder. Arc bitmeden kötü yorumlama yapmayacağım. Mom karşısında Law gösterecek kendini çaçaçaGelen spo da malesef law yok kötü bölüm arkadas 1-2 çizik attiracaksan ne diye law geldi wano'ya? Bakici mi lazim di? Bebe mi baksin?
Zoro Luffy için kesin kazanacak diyor.
Kazanacak dedi ama tek başına demedi ?Zoro Luffy için kesin kazanacak diyor.
Sen neyin muhabbetindesin anlamıyorum gerçekten yazıya biraz baksan bir dakika düşünülmeden öylesine hype amaçlı bir yazı olduğu belli oluyor zaten. He çok biliyorsan yazabilirsin tabi gerçi bunu anlamayan insanın yazacağı okunurmu orası ayrı.Son zamanlarda senaryo yazmakla alakam kalmadı. Ama Yamato ve Luffy uyurken Zoro son saldırıyı yapardan daha iyi şeyler yazarım diye tahmin ediyorum.