Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes neyin kafasını yaşıyor ya zoro zoro :D ula ana karakter luffy ve luffy haki kastı son bölümde dokunmadan vurmaya başladı tek başına savaşı kazanacağını zoro kendi ağzından yarı ölü söyledi zaten.. Ne istiyorsunuz anlamadım bi bk yarışına girmişiniz fan olarak sanji zoro diye tutturdunuz gidiyor... Bölümü konuşun artık şu karşılaştırma işlerini gidin kendi Cvlerinde yapın ya :D
Luffy reis vuracak gömecek aga bundan ötesi yok

Bu arada Momo'nun 2 ses duyması üzerine Yamato'nun acele etmeliyim demesinin başında bence başka ses olmadığından Kid-Killer-Law'ın da aradan çıktığını sanması. Zoro'yu katmıyorum o şuanlık aradan çıktı zaten. Ama bu Yamato'nun yukarı çıkacağı gerçeğini değiştirmez tabi. Ona da yol yukarı göründü. :D

Son zamanlarda senaryo yazmakla alakam kalmadı. Ama Yamato ve Luffy uyurken Zoro son saldırıyı yapardan daha iyi şeyler yazarım diye tahmin ediyorum.
Sen neyin muhabbetindesin anlamıyorum gerçekten yazıya biraz baksan bir dakika düşünülmeden öylesine hype amaçlı bir yazı olduğu belli oluyor zaten. He çok biliyorsan yazabilirsin tabi gerçi bunu anlamayan insanın yazacağı okunurmu orası ayrı.

Kaido’yu indirecek kadar güçlü bi slashı kimse nasıl farketmiyor benim kafama tek takılan o.

wanoda kral ilan edilir, luffy kaptanlığı ona bırakır desen bence daha olası.

ciddi olmadığının farkındayım bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık