Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serideki baş karakterin sağ kolu sonuçta.
Kaidouya yara bırakmak birşey ama şöyle arabasta arcdaki gibi powerup aldığı gözümüze sokulmalı.Dunyanin en iyi kılıç ustası olacaksa su ana kadar yaptıkları yeterli değil.Wano bittiğinde açık net bir şekilde Zoronun adadaki iyi kılıç ustası olduğu belli olmalı.

Artık kingi mi alır, artık gözü mü açar , yada bitmiş Kaidounun kelleyi mi keser bilemem..
Kaido'ya yara bırakmayı sadece Oden başarabildi. Adama ne saldırdılar da işlemedi ve yara bıraktı üstelik. Ve Ashurayı göstererek power upda gösterdi. Bundan sonra dövüşmez yatar demiyorum zaten öyle olmayacağı belli. Ama Zoro şimdiden çok şey yaptı. Şimdi biraz dövüşe ama daha çok geçmişe odaklanma zamanı bence. Zoro'yu iyice makine yapmayalım. Bu adamın bir geçmişi var Wano ile. Bir de Hiyori, tilki ve Orochi ile. Bunların da işlenmesi gerek.

Kaido'ya yara bırakmayı sadece Oden başarabildi. Adama ne saldırdılar da işlemedi ve yara bıraktı üstelik. Ve Ashurayı göstererek power upda gösterdi. Bundan sonra dövüşmez yatar demiyorum zaten öyle olmayacağı belli. Ama Zoro şimdiden çok şey yaptı. Şimdi biraz dövüşe ama daha çok geçmişe odaklanma zamanı bence. Zoro'yu iyice makine yapmayalım. Bu adamın bir geçmişi var Wano ile. Bir de Hiyori, tilki ve Orochi ile. Bunların da işlenmesi gerek.
Benim anladığım bazı Zoro fanları istiyor ki hepsini Zoro yensin hepsiyle Zoro dövüşsün. Zoro hoplasın Zoro zıplasın ama yeter ki Zoro olsun yani olsun. :D

Zoro'nun önünde birkaç seçenek var. Bu seçenekler arasında King de var. Şahsen Zoro'nun teke tek bir dövüşünü görmek Kaido'nun kafasını almak kadar cazip geliyor bana. Zaten Kaido kellenin gidici olduğunu Zoro'nun saldırısından sıyrılarak gösterdi. Bu korku ona da bize de yeter asdfaassf. Salın reyisi King'e yürüsün ;)

Zoro'nun en güçlü tekniği (daha nasıl olduğu belli olmamasına rağmen) Kaido'ya anca yara verebilirken, fanlarının Ashura'dan daha güçsüz teknik ile Zoro'ya Kaido'nun kellesini aldırtması...Dünyanın en güzel kafası bu olsa gerek. Kokain falan hak getire:D
Sandalet ile kaidonun silahı tanklandıysa şaşırmak veya mantık kurmak için sebep kalmıyor gibi.
Teknik falan hikaye basacaksın plotu iş tamam

Zoro'nun en güçlü tekniği (daha nasıl olduğu belli olmamasına rağmen) Kaido'ya anca yara verebilirken, fanlarının Ashura'dan daha güçsüz teknik ile Zoro'ya Kaido'nun kellesini aldırtması...Dünyanın en güzel kafası bu olsa gerek. Kokain falan hak getire:D
En güçlü tekniği mi anca yara verebiliyor :d? Kaidoyu alan saldırısı evet tekrar ediyorum alan saldırısı yaparak kesti adam. En güçlü saldırısınıda ölü halinde yaptığı halde kalıcı yara bıraktı. Ölü haliyle kalıcı yara bırakabiliyorsa sağlıklı haliyle yaptığı saldırı mı kesemiyecek :d? Hala ciddi ciddi Kaidoyu kesemiyeceğini düşünmek bence bundan güzel kafa yok artık mangayı reddetmeyide aşıyor bu.

ekstra açıklama:Zoro Kaidoyu 1v1 de alabilir demiyorum lakin kesebilen adam doğru ortamda kafasınıda alabilir iyi forumalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık