Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bitirirse fanlarının yarısı seriyi bırakır. Oda da ekmeğinin peşinde bir mangaka bu riski göze almaz. Marco + chopper kıvama sokar gene şarapçıyı.
Marco+Sanji vs King+Queen diye başlar,Sanji+Zoro vs King+Queen'e evrilir zamanla.
Marco'da ya gider bir Luffy'e bakar ya da Koca karıya.

Kid ve Law'da Koca Ana korsanlarından birileriyle dövüşebilir.

Zoro, Luffy'nin ıkına ıkına yendiği tüm adamlara tek atarmış sen ne anlatıyorsun ya xD

Adam Hybrid Kaido'ya kalıcı iz bıraktı, 50 bölüm önce Zoro çatıya mı çıkarmış pehh yazan adamın beğenmediği şeylere bak, Gerçi çatıda 3, 4 kere kucakladı sadece Luffy'i o yüzden tatmin olmadın galiba eee alıştınız tabi:hhh:
Ben çatıya çıksa çıksa Luffy Kid çıkar diyordum. 5 kişi çıktılar. Siz de Luffy ve Zoro diyordunuz. E tabi Zoro diyeceniz.:D İsteğiniz o yönde idi. Ama böyle ineceğini bilseniz çıkmasını istemezdiniz. Onu da söylemezsiniz zaten.

Killer, Enma'sız o kadar işler yaptı.:D Zoro'da o kadar hakkını versin bir çizik bıraksın Kaido'da.

Zoro dediğin adam daha bu arc Drake'siz Apoo indiremiyor.:D Enma'sıda var o sıra ha.:D

Marco+Sanji vs King+Queen diye başlar,Sanji+Zoro vs King+Queen'e evrilir zamanla.
Marco'da ya gider bir Luffy'e bakar ya da Koca karıya.

Kid ve Law'da Koca Ana korsanlarından birileriyle dövüşebilir.
Dostum yok ebesinin şeysi olur o vsler ama. Şarapçı kıvamına gelmiş Zoro + Sanji King ve Queen'i indirirse yemin ediyorum kapatıp gidelim. Zoro'ya az biraz el atsınlar Sanji ile birlikte bir tanesine yürüsünler o bile muazzam iştir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık