Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen'de bir handikap yoksa yardımsız yenemez. Bunun üstüne şarapçı kıvamına gelmiş Zoro'ya King'i aldırıyorsun bir de dostum.
Sanji komutan alır alamaz muhabbetleri çok konuşuldu,hatta Sanji fanlarının bile bazıları,Sanji'nin Queen'i teketekte asla yenemeyeceğini söylüyor.

Ama Wano ilerledikçe bana sanki yenebilirmiş gibi geliyor.

Marco tarafından hasar almış,King'i yenebilir Zoro.Güzel bir iyileştirme gelirse doktorlardan.

Zoro ile Sanji,Queen'i Marco'da King'i alır gibi bir şey var galiba senin kafanda bu da olabilir de.

Ben Marco'nun nedense Luffy'e yardım edeceğini düşünüyorum.

Sanji komutan alır alamaz muhabbetleri çok konuşuldu,hatta Sanji fanlarının bile bazıları,Sanji'nin Queen'i teketekte asla yenemeyeceğini söylüyor.

Marco tarafından hasar almış,King'i yenebilir Zoro.Güzel bir iyileştirme gelirse doktorlardan.

Zoro ile Sanji,Queen'i Marco'da King'i alır gibi bir şey var galiba senin kafanda bu da olabilir de.

20-30 kırık diyor. Sahalara dönmesi 1 seneyi bulur :flaugh:

Ya alır da birinin yardım etmesi lazım işte bir aşamada. Yoksa nereye alıyor kafasındayım ben. Zoro'nun durumu da kritik şimdi bu adamı yamalı don kıvamına getirseler Sanji'ye yardım etse güzel olur ama ne kadar yardım edebilecek? O da var. King ne olursa olsun bir sağ kol, gücünün zirvesinde. Ölü Zoro + Sanji'ye fazla kaçar. Ne olacağına bakacağız artık belki de Marco King ile dövüşürken Zoro araya girer ağır yaralar King'i bu sırada Sanji bir başkasıyla Queen'i indirir falan. Belli olmaz.

Ya alır da birinin yardım etmesi lazım işte bir aşamada. Yoksa nereye alıyor kafasındayım ben. Zoro'nun durumu da kritik şimdi bu adamı yamalı don kıvamına getirseler Sanji'ye yardım etse güzel olur ama ne kadar yardım edebilecek? O da var. King ne olursa olsun bir sağ kol, gücünün zirvesinde. Ölü Zoro + Sanji'ye fazla kaçar. Ne olacağına bakacağız artık belki de Marco King ile dövüşürken Zoro araya girer ağır yaralar King'i bu sırada Sanji bir başkasıyla Queen'i indirir falan. Belli olmaz.
Hiç belli olmaz. Zoronun sağ bacağı ve sanjinin sol bacağı bile alır kingi. Bu seride güç dengesi aramayı bırakın.
Bu kadar zaman kaido için yaptınız da ne oldu. Güç seviyesi falan yok. Kırık kemik falan yok 1 2 bandaja iyileşir o kemikler.

Oda efendi nasıl istiyorsa öyle gider seri. Bi bakmışsınız sanji ikisini bir tutuyor herşey olabilir.

Hiç belli olmaz. Zoronun sağ bacağı ve sanjinin sol bacağı bile alır kingi. Bu seride güç dengesi aramayı bırakın.
Bu kadar zaman kaido için yaptınız da ne oldu. Güç seviyesi falan yok. Kırık kemik falan yok 1 2 bandaja iyileşir o kemikler.

Oda efendi nasıl istiyorsa öyle gider seri. Bi bakmışsınız sanji ikisini bir tutuyor herşey olabilir.
Sen öyle yaparsın güzel kardeşim benim adıma karar verme anasını satayım. Ne bok olmuş Kaido'ya? Adam sapa sağlam duruyor Luffy hariç novalar maymun olmuş BM ile bunlarda neredeyse tık yok. O kadar kolay olmuyormuş o işler. Sanji'nin sol bacağı önce bir çatlamamayı öğrensin ondan sonra sağ kol indirir.

Sen öyle yaparsın güzel kardeşim benim adıma karar verme anasını satayım. Ne bok olmuş Kaido'ya? Adam sapa sağlam duruyor Luffy hariç novalar maymun olmuş BM ile bunlarda neredeyse tık yok. O kadar kolay olmuyormuş o işler. Sanji'nin sol bacağı önce bir çatlamamayı öğrensin ondan sonra sağ kol indirir.
Ben demiş olayımda. Bu kader güçlü denilen iki adam Marco tarafından bastırılıyor. Sonra bu adamların sanji ve yaralı zoroya fazla geleceğini düşünmek ne biliyim artık . Neyse devam etmeyeceğim. Ama iki bölüm sonra king ve Queen boş senaryolar ile yerde yatarsa şaşırma demek istedim.

Ben demiş olayımda. Bu kader güçlü denilen iki adam Marco tarafından bastırılıyor. Sonra bu adamların sanji ve yaralı zoroya fazla geleceğini düşünmek ne biliyim artık . Neyse devam etmeyeceğim. Ama iki bölüm sonra king ve Queen boş senaryolar ile yerde yatarsa şaşırma demek istedim.
Zaten yere yatacaklar. Mevzu nasıl yatacakları. Marco yarım saat olmadan mabadından solumaya başladı ikisini aynı anda tutuyorum diye ki meyvesi OP evrenindeki en iyi savunma temelli meyvelerden biri. Bu işler yardımla olur altında bir mantık olur. Zoro icraat yapacaksa önce bir iyileştirilecek şu haliyle saçmalık olur gibi.

Hayır kombine saldırı açık ara daha güçlüdür diyorum.Görmedin mi adayı kuşbaşı bile gösterdi Oda.2 imparatorun toplam atağı bu boru değil Ragnarok saldırısını ikiyle çarp işte.Zoro tam alsa zaten arcı kapatırdı tam almasın bir zahmet.Law dehşete düşüyor bu saldırıyı suratına yiyip hala konuşuyor diye.Zoro’nun Luffy gibi lastik avantajı yok onu hep atlıyorsunuz.Sonuçta ragnarok bile lastiği iptal etmiyor.Siz demiyormuydunuz bisküvilere çarpınca şiddeti arttı diye.Luffy’i zemine de gömse Kaido zeminin tepkisini hissetmiyor işte lastikten dolayı.
Ben zemine gömdüyü vurgulamıyorum orada. Saldırının hasarı Luffy'den zemine geçti ona rağmen altı komple tuz buz oldu dedim. Yani hasarın hepsi Luffy'nin içinden geçmiş. Ayrıca saldırı kral hakili. Olayı içten göçertmek felan. Ona rağmen öyle kalkması 1v1 yapması ile atağı 1-2 saniye durdurup poşet olmak arasında dağlar fark var.

Tamam bazen kafamıza yatmayan olaylar olabilir,güç dengelerinde dengesizlikte olabilir ama sen öyle şeyler yazmışsın ki az daha zorlasan one piece yok,Luffy yok Oda isterse,Teach'i korsan kral yapar gibi şeyler diyeceksin.

O kadar da değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık