Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben zemine gömdüyü vurgulamıyorum orada. Saldırının hasarı Luffy'den zemine geçti ona rağmen altı komple tuz buz oldu dedim. Yani hasarın hepsi Luffy'nin içinden geçmiş. Ayrıca saldırı kral hakili. Olayı içten göçertmek felan. Ona rağmen öyle kalkması 1v1 yapması ile atağı 1-2 saniye durdurup poşet olmak arasında dağlar fark var.
Fark mark yok, yenildi bitti gitti, Zoro korumaya almasa kafasını gözünü koparacaktı Kaido.

Edit: İroni şu ki Zoro o iki yonkounun saldırısını aldıktan sonra bir de gidip Luffy'i korumaya alıyor, olum sen ne ara yenildin gerizekalı mısın, iki dakika dur adamın hasar almış, gerçekten boş beleş karakter ya.

Zaten yere yatacaklar. Mevzu nasıl yatacakları. Marco yarım saat olmadan mabadından solumaya başladı ikisini aynı anda tutuyorum diye ki meyvesi OP evrenindeki en iyi savunma temelli meyvelerden biri. Bu işler yardımla olur altında bir mantık olur. Zoro icraat yapacaksa önce bir iyileştirilecek şu haliyle saçmalık olur gibi.
Sen niye agresifsin bugün böyle ? . Tabiki saçmalık olur zoronun şu haliyle indirmesi ama. Herşey olabilir gibi duruyor. Marcoyu zaten ben diğer sagkollardan farklı görüyorum ama Queen ve king bana göre biraz tırt çıktılar. Hadi king neyse de quen baya tırt gibi. Şimdi diyecez tam gücünü görmedik Bigmom udon u basarken neden kullanmadı ozaman. Gene bi dönüşüm geçirir biraz daha uzatırlar bu savaşı sonra gene klasik saçma bir nedenden kaybederler.

Tamam bazen kafamıza yatmayan olaylar olabilir,güç dengelerinde dengesizlikte olabilir ama sen öyle şeyler yazmışsın ki az daha zorlasan one piece yok,Luffy yok Oda isterse,Teach'i korsan kral yapar gibi şeyler diyeceksin.

O kadar da değil.
Bana denge unsuru olarak birşey gösterirsen tamam diyeceğim bu konuya.

Sen niye agresifsin bugün böyle ? . Tabiki saçmalık olur zoronun şu haliyle indirmesi ama. Herşey olabilir gibi duruyor. Marcoyu zaten ben diğer sagkollardan farklı görüyorum ama Queen ve king bana göre biraz tırt çıktılar. Hadi king neyse de quen baya tırt gibi. Şimdi diyecez tam gücünü görmedik Bigmom udon u basarken neden kullanmadı ozaman. Gene bi dönüşüm geçirir biraz daha uzatırlar bu savaşı sonra gene klasik saçma bir nedenden kaybederler.
Son mesajımı gayet sakin yazdım dostum resmen günahıma girdin şu an. Beleş sevap oldu teşekkür ederim. Geleceği görmüyoruz ve seriyi biz yazıp çizmiyoruz o yüzden elbette her şey olabilir de olmaması temennimiz kısaca. Kaldı ki böyle beklentilere girmemize sebep olacak bir şey de olmuş değil hani. Onu diyorum ben.

Zoro olmak gerçekten çok zor.

Düşün kaptanın hurra dalıyor sonra yatıyor aşağı, gidip kurtarıyorsun Bigmom'ın elinden alıyorsun, Kaido'nun ağzından çıkarıyorsun sonra iki yonku saldırıp herkesi öldürecek öne çıkıp atağı durduran sen oluyorsun buna rağmen gidip yine Bigmom'ın ayrılması için mücadele veriyorsun ve bir de bakıyorsun ki o da ne kaptanın yine yenilmiş yerde yatıyor işini bitirecekler o halinde tekrar korumaya alıyorsun onu hahaha :hhh:

Düşün kaptanın hurra dalıyor sonra yatıyor aşağı, gidip kurtarıyorsun Bigmom'ın elinden alıyorsun, Kaido'nun ağzından çıkarıyorsun sonra iki yonku saldırıp herkesi öldürecek öne çıkıp atağı durduran sen oluyorsun buna rağmen gidip yine Bigmom'ın ayrılması için mücadele veriyorsun ve bir de bakıyorsun ki o da ne kaptanın yine yenilmiş yerde yatıyor işini bitirecekler o haline tekrar korumaya alıyorsun onu hahaha :hhh:
Ama adın Sanji ile anılıyor

Şimdi dersin ki Luffy, kral hakiyi çözdükten sonra çok güçlendi seviye atladı ki Zoro da bu bölüm bunu işaret etmiş. Kabul edilir bu çok da haklı bir çıkarım olur. Zoro ve Luffy konusunda Luffy'nin en son bölüm aldığı up yoktu ona göre yorum atıyorduk yani bunun anlaşılmayacak nesi var ben anlamıyorum.

Zoro ve Luffy'i kıyaslayalım.

Luffy : Her şeyini verip saldırmadı mı Kaido'ya, saldırdı, hangi Kaido'ya saldırdı ? Ejderha halindeki Kaido'ya. Ne yaptı, 10 saniye yere düşürdü. Bu saldırıları yaparken ne durumdaydı biraz hırpalanmıştı evet ama hala iyi durumdaydı.
Zoro: Her şeyini verip saldırdı mı Kaido'ya ? saldırdı, hangi Kaido'ya saldırdı ? Hybrid modundaki şimdiye kadar gördüğümüz en güçlü modu, Ne yaptı peki ? Kalıcı yara bıraktı. Bu saldırıyı yaparken ne durumdaydı ? Vücudunda sağlam kemik kalmamıştı, kertenkeleye dönmüştü xD

Zoro'nun saldırısından Kaido kaçtı mı ? Kaçtı. Hangi kaido kaçtı Ejderha halindeki.
Luffy'nin saldırısından Kaido kaçtı mı ? Kaçtı. Hangi kaido, Hybrid modunda.

Zoro yenildi mi ? Yenildi. Nasıl yenildi, bir süre iki yonkounun atağını durdurduktan sonra tüm gücünü kullanıp ashura yaptı yenildi ve yenilmiş halinde thunder yedi.
Luffy yenildi mi ? Yenildi. Nasıl yenildi, ateşlerin içinden çıkıp tüm gücü ile abandığında bir kere, daha sonra Kaido'ya daldığında bir kere yenildi.

Zoro, Luffy'nin şimdiki kral hakiyi çok efektif kullanan halinden güçsüz mü güçsüz, ama öncesindeki Luffy'den güçsüz mü ? Pek sanmıyorum tartışılır ama şu net ki komutan alamaz, komutan görmemiş denilen adam o komutanların içinden geçermiş xD
Nesini tartışıcan. Kong Gatling ile yere düştü bir süre kalkamadı. Big Mom orada mısın diyor. Zoro, tüm gücünü kattığı saldırı+nihai saldırısı+Enma etkisi+ kral haki (ittirmesi ile) yaptığı atak sonucu bıraktığı hasara Kaido, tıraş olurken bir yerini kesmiş gibi tepki verdi. Aferin izi kalacak şeklinde teselli ediyor.:S

Çok bariz bir şekilde iradesinin ateşleneceği bir konuşma yapıyor. Her şeyimi buna veriyorum, olursa olur, olmazsa gerisi sende diyor Law'a. Yani kırık kemiklerinden önce kral hakinin o durumda aktif olması daha büyük rol oynuyor. Buna gelişme aşma diyoruz. Zoro'nun Wano öncesinde Enma'sı yok. Kral hakiyi de çıkar. İşte geriye kalan Zoro bu.

Luffy'nin daha nihai saldırısını felan da görmedik. Kendini Zoro gibi şartlayıp, tüm yapabileceğim bu, buna tüm gücümü koyuyorum şeklinde bir duruma düşüp atak vursun Zoro'nunkine benzemez. Yani Zoro'nun kendine koştuğu şart sonucu aldığı gelişim ile Luffy'nin Kong Gatling'e tüm hakisi koyması arasında fark var. Luffy sadece düşünmeden tüm gücünü kullanıyor. Sonrasında hakim bitecek kalkamayacam gibi bir düşünce ile vurmuyor. Sonrasında da devam edecek düşüncesiyle yapıyor bunları. O yüzden hala sınırını görmedik. Ya da Zoro'nun, Ashura'daki patlaması gibi bir patlamasını görmedik. Luffy o noktaya daha zor gelir. İşte bu da lig farkını anlatır.

Ona rağmen Kong Gatling atağı daha ağır hasar vermiş gibi duruyor. Kid ve Big Mom'ın tepkileri olsun. Kaido'nun yerde bir süre yatması olsun.

Düşün kaptanın hurra dalıyor sonra yatıyor aşağı, gidip kurtarıyorsun Bigmom'ın elinden alıyorsun, Kaido'nun ağzından çıkarıyorsun sonra iki yonku saldırıp herkesi öldürecek öne çıkıp atağı durduran sen oluyorsun buna rağmen gidip yine Bigmom'ın ayrılması için mücadele veriyorsun ve bir de bakıyorsun ki o da ne kaptanın yine yenilmiş yerde yatıyor işini bitirecekler o haline tekrar korumaya alıyorsun onu hahaha :hhh:
Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir. Kaptan öne çıksın diye geri durursa sürekli böyle olur :artiz: kaç arc Luffye ayıp olmasın diye boss almadı

Nesini tartışıcan. Kong Gatling ile bile yere düştü bir süre kalkamadı. Big Mom orada mısın diyor. Zoro, tüm gücünü kattığı saldırı+nihai saldırısı+Enma etkisi+ kral haki (ittirmesi ile) yaptığı atak sonucu bıraktığı hasara Kaido, tıraş olurken bir yerini kesmiş gibi tepki verdi. Aferin izi kalacak şeklinde teselli ediyor.:S

Çok bariz bir şekilde iradesinin ateşleneceği bir konuşma yapıyor. Her şeyimi buna veriyorum, olursa olur, olmazsa gerisi sende diyor Law'a. Yani kırık kemiklerinden önce kral hakinin o durumda aktif olması daha büyük rol oynuyor. Buna gelişme aşma diyoruz. Zoro'nun Wano öncesinde Enma'sı yok. Kral hakiyi de çıkar. İşte geriye kalan Zoro bu.

Luffy'nin daha nihai saldırısını felan da görmedik. Kendini Zoro gibi şartlayıp, tüm yapabileceğim bu, buna tüm gücümü koyuyorum şeklinde bir duruma düşüp atak vursun Zoro'nunkine benzemez. Yani Zoro'nun kendine koştuğu şart sonucu aldığı gelişim ile Luffy'nin Kong Gatling'e tüm hakisi koyması arasında fark var. Luffy sadece düşünmeden tüm gücünü kullanıyor. Sonrasında hakim bitecek kalkamayacam gibi bir düşünce ile vurmuyor. Sonrasında da devam edecek düşüncesiyle yapıyor bunları. O yüzden hala sınırını görmedik. Ya da Zoro'nun, Ashura'daki patlaması gibi bir patlamasını görmedik. Luffy o noktaya daha zor gelir. İşte bu da lig farkını anlatır.
Luffy her şeyi ile saldırır ! Mangada olan.
Hasan : Nihai saldırısını görmedik.

Zoro her şeyi ile saldırır !
Red: Nihai saldırısını görmedik diyeyim tam olsun xD

Zoro > Luffy net geçen bölüme kadar ha her yere düştüğünde birileri gelip kucaklayacaksa o zaman alabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık