Ahaha yapma be. Hani tamam bir iki şey başardı ama böyle biterse meh.zoro arcı döşedi daha ne yapsın ya
Ahaha yapma be. Hani tamam bir iki şey başardı ama böyle biterse meh.zoro arcı döşedi daha ne yapsın ya
Böyle bitirirse fanlarının yarısı seriyi bırakır. Oda da ekmeğinin peşinde bir mangaka bu riski göze almaz. Marco + chopper kıvama sokar gene şarapçıyı.Ahaha yapma be. Hani tamam bir iki şey başardı ama böyle biterse meh.
Marco+Sanji vs King+Queen diye başlar,Sanji+Zoro vs King+Queen'e evrilir zamanla.Böyle bitirirse fanlarının yarısı seriyi bırakır. Oda da ekmeğinin peşinde bir mangaka bu riski göze almaz. Marco + chopper kıvama sokar gene şarapçıyı.
Böyle bitmesin be.Böyle bitirirse fanlarının yarısı seriyi bırakır. Oda da ekmeğinin peşinde bir mangaka bu riski göze almaz. Marco + chopper kıvama sokar gene şarapçıyı.
Ben çatıya çıksa çıksa Luffy Kid çıkar diyordum. 5 kişi çıktılar. Siz de Luffy ve Zoro diyordunuz. E tabi Zoro diyeceniz.Zoro, Luffy'nin ıkına ıkına yendiği tüm adamlara tek atarmış sen ne anlatıyorsun ya xD
Adam Hybrid Kaido'ya kalıcı iz bıraktı, 50 bölüm önce Zoro çatıya mı çıkarmış pehh yazan adamın beğenmediği şeylere bak, Gerçi çatıda 3, 4 kere kucakladı sadece Luffy'i o yüzden tatmin olmadın galiba eee alıştınız tabi![]()
Anlaşılabilir puhahah kralı gelse sana bu kadar hasar veremez demeye getirmiş Oda.Sanji: "Who the hell made you this injured!?"
Zoro: "Kaido and Big Mom."
Sanji: "OK, that's understandable. How's Luffy?"
Bu diyalog güzeldi, Sanji'de biliyor bu kadar hasarı ancak iki imparator verebilirdi Zoro'ya.![]()
Dostum yok ebesinin şeysi olur o vsler ama. Şarapçı kıvamına gelmiş Zoro + Sanji King ve Queen'i indirirse yemin ediyorum kapatıp gidelim. Zoro'ya az biraz el atsınlar Sanji ile birlikte bir tanesine yürüsünler o bile muazzam iştir zaten.Marco+Sanji vs King+Queen diye başlar,Sanji+Zoro vs King+Queen'e evrilir zamanla.
Marco'da ya gider bir Luffy'e bakar ya da Koca karıya.
Kid ve Law'da Koca Ana korsanlarından birileriyle dövüşebilir.