niyet sezmek o kadar kapsamlı bişey değilki kizarunun ne hissettiğini birebir anlamıyor yani öyle bir durumda seride doğru dürüst gözükmedi onu geçtim sen diyosunki kizarunun yaşadığı mental trajediyi hissetti ve ona fazla yüklenmedi ama kizaruda arkadaşkları ve vegapunkı öldürmeye çabalıyordu luffy dostlarına saldırılıp öldürülmesine bilerek izin vermiş gibi oluyor senin mantığınla ki niyet sezmenin senin anlattığın kadar kapsamlı bir halide yok.
luffy vs kaidoda luffynin kaidoya hasar vurabilmesi için acoca ihtiyacı vardı temelde sadece meyveye güvenemezdi gibi bir durum var önceki yazımda daha uzun cevap verdim buraya ama kısa söyleyeyim bigmom vs kaido olunca bigmom habire acoc kullanıyor çünkü kaido ile acoc ile başedebilir ama lawa kide karşı meyve kullanıyor buna benzer bir durum luffynin durumuda enerjisini meyvesine veriyor ve bitirici saldırılarına kral hakisi ekliyor meyve kullanıcıların saf haki kullanıcılarına göre geride kalmasınıda buna bağlıyorum buna plot yazar nerf verdi gibi şeyler kullanmam benim fikrim bu direk ifade veya luffynin kendini tuttuğunu gösteren net bir kanıtta yok çünkü veya bunu desteklicek bişeyde yok performans düşüşüne bağlıyorsun sen muhtemelen ama fikrimi belirttim ben pek katılmıyorum.
ek olarak dövüşlerin işlenişleri arasındada fark var ve kaido vs luffyde kaidonun nerflendiğini luffynin 3 kez yenilendiğini ekliyeyim.
meyve gücünü biriktirerek atak yapıyor zatende benim sana atıp yorumladığım panelleri geri atmakla uğraşmaktansa cevap yazsaydınya okuyormusun yazdıklarımı ?
ap temelli saldırılarla dc çevresel tahribat yaratıcak saldırılar arasındaki fark olur birde meyvesi ile attığı tekmeler meyve gücü ile fiziksel statlarını arttırmasına bakıyor öyle saldırılarda lazer saldırısı kullanmıyor yani.
mesela şu iki saldırı aynı cinsten değil birisi ap birisi dc temelli sentomaru delinmiyor ama vucudunda yüzeysel patlamalardan kalma hasarlar oluşuyor sonraki yıkımıda görüyoruz ztn
ama wb de durum farklı daha delici ap odaklı alttaki saldırılar
ekleme burda lazer saldırılarından ziyade ayağını ışıkla kaplayıp fiziksel hızını ve gücünü arttırıyor