Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy & Roronoa Zoro & Sanji vs. Sakazuki & Issho & Borsalino

Luffy, Zoro & Sanji vs Akainu, Fujitora & Kizaru

• Canavar Üçlü

Kullanılan: 111 50.9%
  • 3 Amiral

Kullanılan: 107 49.1%

• Kullanılan toplam oy
    218
Arkadaş toplanan ışıkla alakalı dedi ama toplanan ışık en küçük ağaca yaptığında. Bir mantığı yok. Luffy temassız hakiyi ağaca yaptığında ağacı yok etmişti. Ama Kaido'ya yapınca etkisi farklıydı.
Yazdığımı okumuyormusunuz siz ben size her atağının eşit seviyede olmadığını kanıtlıyorum yere düşen ışınlarla siz gelmiş ağaca atılanı karaktere göre kıyaslıyorsun diyorsunuz okuyup anlamadan cevap vermeye devam edecekseniz uğraşamam

Ap-dc ve aoe saldırının ne olduğunu biliyormusunuz?

Yazdığımı okumuyormusunuz siz ben size her atağının eşit seviyede olmadığını kanıtlıyorum yere düşen ışınlarla siz gelmiş ağaca atılanı karaktere göre kıyaslıyorsun diyorsunuz okuyup anlamadan cevap vermeye devam edecekseniz uğraşamam
Sen toplanan ışıkla paralel dedin. Ben de sana sahneleri attım. Sana göre ağaca attığı ışını kimseye atmadı ne WB'ye ne Marco'ya ne de başka birine. Luffy de Gemiye attığı Elephant Gatling'i kimseye atmadı o mantıkla.

Oraya sahneleri attım. Her şey ortada.

Ayrıca neye göre belirliyon güçlerini? Sen burada otorite misin?

Sen toplanan ışıkla paralel dedin. Ben de sana sahneleri attım. Sana göre ağaca attığı işini kimseye atmadı ne WB'ye ne Marco'ya ne de başka birine. Luffy de Gemiye attığı Elephant Gatling'i kimseye atmadı o mantıkla.

Oraya sahneleri attım. Her şey ortada.
Elinde haki biriktirmek gibi bir durum var zaten ama benim dediğim dc kıyası ile ap saldırılarını karıştırıyorsunuz çevresel tahribat sağlayan saldırılarla düz ap delici saldırıları ve çoklu alan etkili saldırılar eşit seviyede çevresel tahribatta vermez bana şu yazdığın cevap vermediğim mesajlarıda işaretlesene sorun olmazsa akşam cevap verip uygun dille anlatayim çok mesaj ver karışıyor.

Elinde haki biriktirmek gibi bir durum var zaten ama benim dediğim dc kıyası ile ap saldırılarını karıştırıyorsunuz çevresel tahribat sağlayan saldırılarla düz ap delici saldırıları ve çoklu alan etkili saldırılar eşit seviyede çevresel tahribatta vermez bana şu yazdığın cevap vermediğim mesajlarıda işaretlesene sorun olmazsa akşam cevap verip uygun dille anlatayim çok mesaj ver karışıyor.
Ağaca attığı saldırı WB'ye attığından güçlü müdür değil midir?

Var ya sırf burda cevap vermiş gözükmek için bir sürü boş şey yazıyorsun. Altı da dolu değil yani.

Kizaru'nun mental durumu için bir şey demiyorum. Ben de sana Luffy o mental durumu yüzünden ona Kaido'ya giriştiği gibi girişmedi diyorum. Luffy'nin rakibe göre savaştığını kendisi söylüyor zaten. Bu konuşmanın geçtiği yerde Rayleigh yaşayan şeylerin duygularına anlıyabiliyorsun diyor.

Peki Luffy Kaido karşısında gösterdiklerinin ne kadarını kullandı asıl soru bu.
niyet sezmek o kadar kapsamlı bişey değilki kizarunun ne hissettiğini birebir anlamıyor yani öyle bir durumda seride doğru dürüst gözükmedi onu geçtim sen diyosunki kizarunun yaşadığı mental trajediyi hissetti ve ona fazla yüklenmedi ama kizaruda arkadaşkları ve vegapunkı öldürmeye çabalıyordu luffy dostlarına saldırılıp öldürülmesine bilerek izin vermiş gibi oluyor senin mantığınla ki niyet sezmenin senin anlattığın kadar kapsamlı bir halide yok.

luffy vs kaidoda luffynin kaidoya hasar vurabilmesi için acoca ihtiyacı vardı temelde sadece meyveye güvenemezdi gibi bir durum var önceki yazımda daha uzun cevap verdim buraya ama kısa söyleyeyim bigmom vs kaido olunca bigmom habire acoc kullanıyor çünkü kaido ile acoc ile başedebilir ama lawa kide karşı meyve kullanıyor buna benzer bir durum luffynin durumuda enerjisini meyvesine veriyor ve bitirici saldırılarına kral hakisi ekliyor meyve kullanıcıların saf haki kullanıcılarına göre geride kalmasınıda buna bağlıyorum buna plot yazar nerf verdi gibi şeyler kullanmam benim fikrim bu direk ifade veya luffynin kendini tuttuğunu gösteren net bir kanıtta yok çünkü veya bunu desteklicek bişeyde yok performans düşüşüne bağlıyorsun sen muhtemelen ama fikrimi belirttim ben pek katılmıyorum.

ek olarak dövüşlerin işlenişleri arasındada fark var ve kaido vs luffyde kaidonun nerflendiğini luffynin 3 kez yenilendiğini ekliyeyim.
Kizaru meyve gücünü ayağında biriktirerek gücünü artırıyor demişsin. Eğer dediğin gibiyse ağaca yaptığında en çok ışığı mı biriktiriyor? Bakalım Shabony ve MF'deki ataklarla buradakiler arasında pek fark var mı?

Kizaru'nun Vegapunk'ı deldiği sahnede daha önce kılıcının böyle kullandığını nerde gördük?

Egghead'teki ışıkların boyutu MarineFordta'kilerden Shabondy'dekilerden farklı mı? Objektif cevap verecek biri hayır der. Gözle görülüyor. Marco'ya yaptığıyle Sentamaru'ya yaptığı arasında bir fark yok. Ve bu saldırının etkisi zaten öyle abarttığın kadar değil.
meyve gücünü biriktirerek atak yapıyor zatende benim sana atıp yorumladığım panelleri geri atmakla uğraşmaktansa cevap yazsaydınya okuyormusun yazdıklarımı ?

ap temelli saldırılarla dc çevresel tahribat yaratıcak saldırılar arasındaki fark olur birde meyvesi ile attığı tekmeler meyve gücü ile fiziksel statlarını arttırmasına bakıyor öyle saldırılarda lazer saldırısı kullanmıyor yani.
mesela şu iki saldırı aynı cinsten değil birisi ap birisi dc temelli sentomaru delinmiyor ama vucudunda yüzeysel patlamalardan kalma hasarlar oluşuyor sonraki yıkımıda görüyoruz ztn
ama wb de durum farklı daha delici ap odaklı alttaki saldırılar

ekleme burda lazer saldırılarından ziyade ayağını ışıkla kaplayıp fiziksel hızını ve gücünü arttırıyor

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık