Bu kadar paragraf yazana kadar panel at dostum. Yani ben bu kadar şeyi okumak istemiyorum. Gereksiz paragraftan başka bir şey değil.Zoraki girmelik bir durum yok kalkana çarpınca ölüp diriliyormu ne saçmalıyorsun kanıtı ne bunun?
Kimse durduk yere hasar almak istemez ve luffyi o bariyere kadar uçuranda kizaru zaten minik vega klonu bile ölmüyor bariyere çarpıp luffye ne olacak ?
Yalandan vuruş ne la luffy terleyip nefes nefese kalıor g4 ün limitine gelmiş ve kizaruya bişey yapamamış bile
Ofguard tanımını sana öğretemem arkası dönük kaidodan tek yedi oden yüzyüze kaıdoya 2 atıyordu bu adam umarım nekadar farkettiğini anlarsın ve kizaru g5 ile yüzyüze eşleştiği her süreçte düzgün bir darbe bile almadı temassız kullanarakda eşleşti en son luffy son gücüyle vurdu ve pili bitti.
Luffye yemek verip enerjisini fulletti kizaru sonra arkası dönük yorgun bir kizaruyu yakalayıp fırlattı ve kizaru kalkabilecekken bile kalkmadı zaten duygusal olarak yaralı olduğunu söyleyip yattı yerine.
Konu yemek bulunması değil luffy yerdeyken kizarunun savunmasız luffye yemek vermesi istese öldürürdü
Tutup fırlatması karakterin kendi tercihi senin küçümsemene bakmıyor
Bilader luffyi bariyere vuran kizaru değilmi zaten kizarudan dolayı aldığı hasardan luffye ayrı bir nerf mi yüklicez ne saçma argüman bu ?
Neyin farazi olduğuna senmi karar vereceksin mangadaki sahnelerle tartışıyoruz argüman sunmuyorsun safsata yapıyorsun.
Ben ona cevap vereceğimi profiline yazdım zaten panel atamadığım için şuanda cevabını pc gelince vereceğim ve bu tartışma zaten öncedende defalarca oldu direk alpamisin kendisiylede tartıştık argüman sunamamak gibi bir durumum hiç olmadı bilgin olsun.
Ben g4 sankemande acoc kullandı demedim zaten ? Temassız kullanıyor dedim g5 de ve base formunda acoc kullanıyor sadece ama özenerek çizilmiş bir dövüşde değil kizaru ile g5 in eşleşmesinde temassız eşleşme var haki siyahlığını bile çizmemiş yazar zaten toplu bir anlatım yapacağım üçünüzede cevap vermiş olurum.
Gelecek görüşü karşı karakterin üstün hızıyla aşılabilen bişey amirallerdede gelişmiş gözlem var ama kuzan garptan blitz yiyordu hız farkı olduğu için ayrıca iki taraftada gelecek görüşü olduğu için zaten çok ayrı bir fark olmuyor luffy savaş esnasında gelecek görüşü kullanmıyor diyebileceğimiz bir argüman sunamayız.
Gelecek görüşü hızla aşılıyor wanoyu okursan base luffy gelecek görmeme rağmen kaidoya tepki veremiyorum gibi birşey diyor zaten her gelecek görüşü olan darbe yemeyecek olsaydı katakuride amiralleri döverdi senin mantığınla
Garp gelecek görüşü olan kuzanı blitzliyor
Kaido gelecek görüşü olan luffyi blitzliyor
Kuzan wb nin saldırısının geleceği yeri görüp orayı cizimsizleştirerek hasar almıyor gibi örnekler mevcut sen çok yanlış biliyorsun gelecek görüşünün olayını.
Luffy wanoda g5 i ilk kullandığında bindirdiği ağır yükten ötürü kısa sürede hemen yoruluyor bedeni alışık değildi çünkü ama savaş ilerledikçe devam edip toparlanıyor ve g5 i kizaruya kadar 2 kez kullandığı içinde daha deneyimli kısaca kizaru savaşında tüm enerjisini kullanana kadar formdan çıkmıyor zaten kizaruda star guna gelene kadar luffynin pilinin bittiğini zannediyor.
Bazı dövüşlerde tercih edilmiyor karakter o an meyveye daha fazla güveniyor vb gibi durumlar olarak ele alınmalı çünkü güç kıyasına plot armor yazar felan sokarsan çok sağlıklı sonuçlar olmaz çoğu sahne için birde luffy vs kaidonun işlenişi ile kizaru vs luffy birdeğil offscreen dövüş mevcut.
Warcurynin derisi çok sert demekki ama kral hakisi kullanımınında bir sınırı var zaten tükenip bitebilen bişey bittiği zamanda pilin bitiyor zoro-garp-roger da gördük.
Luffy'nin Kizaru'nun karşısında bu kadar hızlıca enerjisinin bitmesini gerektirecek bir şey de olmadı. Luffy ilk g5'ine girdiğinde bir sürü daha şey yaptı. Üstüne Kaido'dan da çok sert ataklar yemeye devam etti. Ona rağmen yine g5'e tekrar girip tekrar atak yedi. Ama hala Ada kadar yumruga haki basacak kadar kral haki basiyordu.
Kizaru ile off panel savaş çok sürmedi. Off panel ile savunabilecegin bir şey değil bu.
Kısa ve öz yaz. Manga'dan panelle destekle. Gerisi boş laf.
Her şey ortada. Luffy'nin Kaido karşısındaki hali ile Kizaru karşısındaki arasında uçurum bir fark var. Ne haki yönünden ne dayanıklılık yönünden ne de enerji yönünden alakası yoktu. Paneller ortada. Yapılanlar kullanılan ataklar hakiler ortada. Hepsini buraya atarım gerekirse. Ama belli yani. İnat etmeye gerek yok.
Son düzenleme:

Dostluk mu görev mi deyip defalarca öldürmek için hamle ve saldırı yaptı mı yapmadı mı? Ortada ikilemi yok net görevini seçmiş zaten isteksiz olmasına rağmen ve sonuçta öldürmüş.İş bittikten sonraki paneli atmanın bir ikilemde olduğunu göstermez yaptığı görevin sonucundaki üzüntüsünü gösterir.
Luffy Dof savaşında şehri yıktı son vuruşla,Kaido savaşında ada büyüklüğünde yumruk yaptı vurdu ama tek nerflü Kizaru oldu çünkü ağaca attığı lazer etkiliydi burda etkisiz atıyor oldu