Dostum ortada olan bir şey için bu kadar diretmeye gerek yok. Bu tartışmaların amacı sonuçta doğruya ulaşmak. Burada farklı yorumlanacak bir şey yok.Okunan manga farklı yorumlanmaya açık bir manga argüman sunamayana kadar debunklayamadığın müddetçe fikir değiştiremezsin zaten kaç yıldır tartışmalara giriyorum bu değişen bir durum değil konu one piece olunca hele güçdengeleri daha farklıda ele alınabilir oluyor bunu bilerek karşı argümanlara saygı göstererek tartışmak gerekiyor herkes fikrini belirtir günün sonunda iki tarafta ikna olmayabilir hele bu forumda ilk kez gerçekleşen bir durum değil zaten benden iyi bilirsin.
Kan alıyordu hepsinden birde anime eklentisinde gura gura ile eşleşiyordu sonuçta üstün gözüküyordu 79 yaşındaki hali ile çok küçümsememek lazım bence ama tabiki zirvedekilerle denkde denmez.
Yani Luffy'nin Kaido'daki performansı ile Kizaru arasında dağlar kadar fark var. Kral hakisi temassız hakisi bunların miktarları enerji seviyesinin miktarı dayanıklılığı hiçbiri eşleşmiyor Kizaru'daki ile.
Kaido'dan yediği atakların yaptığı atakların savaşın süresinin bu dövüşle eşleşir yanı yok. Aynı formun (Snake Man) atakları arasındaki farkı bile gösterdim sana.
Kizaru'da böyle bir şey diyemiyon. Işınsa ışın lazerse lazer patlamaysa patlama hız ise hız hiçbir farkı yok onceki arc'lardan. Takmışsın bir ağaç bir de denizaltı mubabbetine. Ben sana Luffy Noah'a attığı gibi Elephant Gatling Kaido'ya attığı gibi Kong Gatling Red roc neden atmadı diyor muyum? Demiyorum.
Ben burada sana bu kadar hakisi enerjisi dayanıklılığı olan adam nasıl böyle hızlıca tükendi diyorum. Gelecek görme gücü bile yoktu ortada.
Senin buna verdiğin cevaplar hem alakasız hem tatmin edici değil.