Teach şuanda arı kovanı adasını hükümet tarafından tanınan bir ülke olmasını ve bu şekilde bir sonraki reverie toplantısına katılmayı planlıyor.
Babası geçmişte reveire’ye katılıp veya baskın düzenleyip bir şekilde bir amirali öldürmeyi başarmış. King Harald gibi bu teklifi kabul görmeyip sonradan olay çıkartma olasılığı da var. Bir başka bilinmezlik daha.
Ancak Teach bir şekilde babasının planının izinden gidiyor. Dünya hükümeti tekrardan acil olarak toplanıp dünyadaki çoğu adanın sular altına kalacak olması ve diğer önemli askeri konular için acil toplanabilir tekrar en yakın zamanda.
Vegapunk’ın yaptığı çağrı, dünyada devrimcilerin yükselip krallıkların düşmesi, korsan sayısında ki artış, buggy’nin denizcilerin başına koyduğu ödüller, marinjo’da yaşanan gıda sıkıntıları vs vs gibi çok fazla problem yaratan sorun var.