Yanlış hatırlamıyorsam SBS'de Karasakal'ın gemisinin ismi neden Şener of Xebec olduğunu sordular.Oda ise Xebec bir gemi ismi olduğunu söylemişti.Geminin adından belli etmişti.
Yanlış hatırlamıyorsam SBS'de Karasakal'ın gemisinin ismi neden Şener of Xebec olduğunu sordular.Oda ise Xebec bir gemi ismi olduğunu söylemişti.Geminin adından belli etmişti.
Kardeşim yazar böyle yazmış, neyin hedefinden bahsediyorsun? Yazar, keşke herhangi bir normal karaktere de hoş rol verseymiş diyorum. Yazarı eleştiriyorum, karakteri zaten hedefine ulaşması için bu şekilde resmetmiş. Karasakal, Xebec'in oğlu olduğu için buralara gelmiş gibi oldu. Kalıtsal bir iradesi varmış, hatta babası çok hır-gür yaptı bir şey olmadı. Kendisi daha taktiksel ilerliyor diye yorum falan yapan var. Bende diyorum ki karasakal hiç Xebec oğlu çıkmasaydı. Herhangi bir a kişisinin oğlu olsaydu ve senaryo böyle ilerleseydi. Biz niye anlaşamadık seninle.Emek verenler illaki önemli bir konuma gelecek büyük bir amaca hizmet etmeyen boş gezen önemsiz kalır hedefinden mi vazgeçsin.
Oda'nın silüet fetişi bambaşka, kim bilir kaç tane daha yeni karakter tanıtıp senelerce göstermeyecek. Daha çok görürüz.Kaç tane siluet kaldı görmediğimiz?
Tanrı şövalyeleri
Imu
Joy boy
Nika
Meyveyi çalan adam
Alevlerle işaretlenmiş?(silueti var mıydı)
Tb sonrasındaki büyük gölge gibi şeyler
E. Oda'nın kolaya kaçmasından başka bir şey değil. Zaten Sanji üzerinden işlenmiş bir senaryo var, dur tam tersini de Loki'ye yazayım düşüncesi. Hikayedeki benzerlikler veya farklılıklar hiçbir şekilde tesadüf değil.Sanji - Loki terslikler
Alıntı
- Sanji zayıf olarak doğdu, Loki güçlü olarak
- Sanji annesi tarafından sevildi, loki nefret edildi.
- Sanji babası tarafından nefret edildi, Loki sevildi.
- Sanji kardeşleri tarafından dövülürken Loki kardeşini dövdü.
- Sanjinin gözleri hariç tüm kafası kapatılırken, Lokinin tüm kafası açık bırakıldı ancak gözleri kapatıldı.
- Sanjinin politik evliliği Sanji tarafından gerçekleşmezken Lokinin evliliği karşı taraf yüzünden gerçekleşmedi.
Bazıları bu resimde de var
![]()
Sen niye bu kadar gerildin şimdi sanki hakaret ettik sana anladık tamam alıntılamam bir daha seni bu kadar gerilecek agrasifleşecek bir şey yok rahatsız ettiysem kısaca anlatır geçersin ya da yok sayarsın olur biter.Kardeşim yazar böyle yazmış, neyin hedefinden bahsediyorsun? Yazar, keşke herhangi bir normal karaktere de hoş rol verseymiş diyorum. Yazarı eleştiriyorum, karakteri zaten hedefine ulaşması için bu şekilde resmetmiş. Karasakal, Xebec'in oğlu olduğu için buralara gelmiş gibi oldu. Kalıtsal bir iradesi varmış, hatta babası çok hır-gür yaptı bir şey olmadı. Kendisi daha taktiksel ilerliyor diye yorum falan yapan var. Bende diyorum ki karasakal hiç Xebec oğlu çıkmasaydı. Herhangi bir a kişisinin oğlu olsaydu ve senaryo böyle ilerleseydi. Biz niye anlaşamadık seninle.
Amiral öldürmenin hype sayılması için 1 vs 1 oldu da öldürdü denmesi lazım bana kalırsa.
OP serisinde Amirallerin zor durumda kaldıgı bir sürü sahne var.
1 WB yer yarılmasa öldürürdü Akainuyu
2 Shanks durdurmaya çalışmak yerine saldırsa bıçerdi Akainuyu
Xebec belki kutsal ejder, belki kral, amiral de Ryo gibi yalaka/tapar ise Xebece karsi kendini savunmamjs da olabilir.
Bir sürü belirsizlik var yani hype için erken bence.
Diezi Dofu geç, Kaido ve BM Lawla vs attilar bu Xebecin yeteneği demediler. Xebecte bu yeteneğin çikma ihtimali yok bence. Ha başkasında olup Xebeci ölümsüz yapmış olabilir, o zaman da OPun Madarası olarak geri döner Xebec
Arkadaşın dediği şey beni de rahatsız eden bir konu. Bazı kişilerin normal olması seri açısından daha iyi olurdu. Luffy mesela köylü bir çocuk olarak yola çıktı, şu anda özel olmayan hiçbir şeyi kalmadı. İnsan ister istemez "bu yapmasın da bunları başka kim yapsın" diyor. Ben de Teach'in babasının Xebec çıkmasını istemezdim şahsen.Sen niye bu kadar gerildin şimdi sanki hakaret ettik sana anladık tamam alıntılamam bir daha seni bu kadar gerilecek agrasifleşecek bir şey yok rahatsız ettiysem kısaca anlatır geçersin ya da yok sayarsın olur biter.