Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 118 91.5%
  • Orta

Kullanılan: 7 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    129
Emek verenler illaki önemli bir konuma gelecek büyük bir amaca hizmet etmeyen boş gezen önemsiz kalır hedefinden mi vazgeçsin.
Kardeşim yazar böyle yazmış, neyin hedefinden bahsediyorsun? Yazar, keşke herhangi bir normal karaktere de hoş rol verseymiş diyorum. Yazarı eleştiriyorum, karakteri zaten hedefine ulaşması için bu şekilde resmetmiş. Karasakal, Xebec'in oğlu olduğu için buralara gelmiş gibi oldu. Kalıtsal bir iradesi varmış, hatta babası çok hır-gür yaptı bir şey olmadı. Kendisi daha taktiksel ilerliyor diye yorum falan yapan var. Bende diyorum ki karasakal hiç Xebec oğlu çıkmasaydı. Herhangi bir a kişisinin oğlu olsaydu ve senaryo böyle ilerleseydi. Biz niye anlaşamadık seninle.

Sanji - Loki terslikler

• Sanji zayıf olarak doğdu, Loki güçlü olarak
  • Sanji annesi tarafından sevildi, loki nefret edildi.
  • Sanji babası tarafından nefret edildi, Loki sevildi.
  • Sanji kardeşleri tarafından dövülürken Loki kardeşini dövdü.
  • Sanjinin gözleri hariç tüm kafası kapatılırken, Lokinin tüm kafası açık bırakıldı ancak gözleri kapatıldı.
  • Sanjinin politik evliliği Sanji tarafından gerçekleşmezken Lokinin evliliği karşı taraf yüzünden gerçekleşmedi.
Alıntı

Bazıları bu resimde de var

E. Oda'nın kolaya kaçmasından başka bir şey değil. Zaten Sanji üzerinden işlenmiş bir senaryo var, dur tam tersini de Loki'ye yazayım düşüncesi. Hikayedeki benzerlikler veya farklılıklar hiçbir şekilde tesadüf değil.

Kardeşim yazar böyle yazmış, neyin hedefinden bahsediyorsun? Yazar, keşke herhangi bir normal karaktere de hoş rol verseymiş diyorum. Yazarı eleştiriyorum, karakteri zaten hedefine ulaşması için bu şekilde resmetmiş. Karasakal, Xebec'in oğlu olduğu için buralara gelmiş gibi oldu. Kalıtsal bir iradesi varmış, hatta babası çok hır-gür yaptı bir şey olmadı. Kendisi daha taktiksel ilerliyor diye yorum falan yapan var. Bende diyorum ki karasakal hiç Xebec oğlu çıkmasaydı. Herhangi bir a kişisinin oğlu olsaydu ve senaryo böyle ilerleseydi. Biz niye anlaşamadık seninle.
Sen niye bu kadar gerildin şimdi sanki hakaret ettik sana anladık tamam alıntılamam bir daha seni bu kadar gerilecek agrasifleşecek bir şey yok rahatsız ettiysem kısaca anlatır geçersin ya da yok sayarsın olur biter.

Amiral öldürmenin hype sayılması için 1 vs 1 oldu da öldürdü denmesi lazım bana kalırsa.

OP serisinde Amirallerin zor durumda kaldıgı bir sürü sahne var.
1 WB yer yarılmasa öldürürdü Akainuyu
2 Shanks durdurmaya çalışmak yerine saldırsa bıçerdi Akainuyu

Xebec belki kutsal ejder, belki kral, amiral de Ryo gibi yalaka/tapar ise Xebece karsi kendini savunmamjs da olabilir.

Bir sürü belirsizlik var yani hype için erken bence.

Diezi Dofu geç, Kaido ve BM Lawla vs attilar bu Xebecin yeteneği demediler. Xebecte bu yeteneğin çikma ihtimali yok bence. Ha başkasında olup Xebeci ölümsüz yapmış olabilir, o zaman da OPun Madarası olarak geri döner Xebec

Açıkçası bende senin gibi düşünüyorum. Teach'in özel olduğu muhabbetinden sonra bir şekilde dünya soyularına yakın bi yerden geldiklerini düşünüyorum. Özellikle Xebec'in gördüğümüz kadarı ile ne aradığını bilen bir tip olması bir şekilde bilgiye erişen bi yerden geldiğini gösteriyorum. Teach gibi kurnaz bir karakteri varsa Amrial'i arkadan indirmiş olabilir. Çok muhtemelen bu meseleyi hikayede bir daha görmeyiz konu burada kapanır.

Diğer yandan Xebec'in şeytan meyvesi varsa Ope Ope meyvesinin olma ihtimaline sıfır gözü ile bakıyorum. Özellikle şu an Xebec'in bir şekidle yaşıyor olması ihtimalide var Lurking Legend mevzusu nedeni ile. Bu açıdan bakınca bir şeytan meyvesi aynı anda iki kişide olamaz. Eğer ki Xebec öldü ise bile Teach'in Law ile olan dövüşü sırasında bir şekilde bu meyvenin onun için özel olduğunu imasında bulunurdu diye düşünüyorum. Ope ope Xebec teorisi banada pek tutarlı gelmiyor.

Sen niye bu kadar gerildin şimdi sanki hakaret ettik sana anladık tamam alıntılamam bir daha seni bu kadar gerilecek agrasifleşecek bir şey yok rahatsız ettiysem kısaca anlatır geçersin ya da yok sayarsın olur biter.
Arkadaşın dediği şey beni de rahatsız eden bir konu. Bazı kişilerin normal olması seri açısından daha iyi olurdu. Luffy mesela köylü bir çocuk olarak yola çıktı, şu anda özel olmayan hiçbir şeyi kalmadı. İnsan ister istemez "bu yapmasın da bunları başka kim yapsın" diyor. Ben de Teach'in babasının Xebec çıkmasını istemezdim şahsen.

Teach tabi beyazsakalın gemisinde sıfır efor, istediği gibi yiyip içiyor. Turtayla sake içen bir adam. Babası öyle mi hiç.

Luffy 13 yaşlarında six path yapmış yüksek proteinle beslenen içkisi kumarı olmayan yiğit cengaver delikanlı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık