Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 118 91.5%
  • Orta

Kullanılan: 7 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.1%

• Kullanılan toplam oy
    129
Zulme karşı mukavemet gösteren bir adam işte.

Binlerce yıldır haksızlığa isyan eden insanoğlunun başka bir yorumu, bu sefer manga sayfalarında görüyoruz. :)

Dragon çok tuttuğum bir karakter değil, ama cidden ondan başka da zulme karşı sesini çıkaran yok. Bizim tayfa bile şans eseri olaylara denk geldi de müdahalede bulundu.

Arkadaşın dediği şey beni de rahatsız eden bir konu. Bazı kişilerin normal olması seri açısından daha iyi olurdu. Luffy mesela köylü bir çocuk olarak yola çıktı, şu anda özel olmayan hiçbir şeyi kalmadı. İnsan ister istemez "bu yapmasın da bunları başka kim yapsın" diyor. Ben de Teach'in babasının Xebec çıkmasını istemezdim şahsen.
Bu bütün şonenlerde böyle. Önemli ve ana karakter olanların soyu sopu güçlü kuvvetli çıkıyor. Naruto-Minato(baba), Sasuke-İtaçi(abi), Luffy-Dragon(baba), Zoro-Ryuuma(büyük dede), İçhigo-İsshin Kurosaki vs.

Böyle normal babalı analı olanlar genelde seinen serilerde görülüyor, yada baba anaları hiç belli olmayan insanlar oluyorlar, bkz; guts(babası isimsiz), saitama (babasını bilmiyoruz), Li Xin (yetim, babası belli değil) vs vs

Ben şahsen şonene alışık olduğum için Luffy’nin soyu sopu özel olacağını biliyordum, 100. Bölümden babası gözüküyor zaten, adam şov yapıyor. Diğer şonenlerde de benzer şeyler oluyor. Bu soy sop muhabbetleriyle mangakalar p-up veriyorlar genetik, soy sop ayağına. Teach’i de bu yüzden Xebec’e bağladı.

Sen niye bu kadar gerildin şimdi sanki hakaret ettik sana anladık tamam alıntılamam bir daha seni bu kadar gerilecek agrasifleşecek bir şey yok rahatsız ettiysem kısaca anlatır geçersin ya da yok sayarsın olur biter.
Hayır gerilmedim, kendimi ifade etmeye çalıştım. İstediğin gibi alıntıla, sana kızmadım. Ayrıca, rahatsız etmedin. Forum burası, herkesin fikirleri ve düşünceleri var. Eleştirdiğim durumları, daha net ifade etmeye çalıştım sadece. Net ifade ederken, hırçın bir karakter sergilemiş olabilirim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık