Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs Sağ Kollar

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    92
Momo dövüşünde Ryo ciddiye almıyor , sadece şımarık aptal bir veletsin diyor . Momo ateş atmaya başlayınca tamam o zaman senin istediğin gibi oynayalım seni şişe takacağım deyip ilk ciddileştiği anda Shanks devreye giriyor.

Ayrıca Ryokugyu ormanın ateşe karşı zayıflığına çözüm bulmuş bunu da dile getirdi ben bir donanma amiraliyim böyle bir zayıflık beklemiyordunuz değil mi diye .

Kingin Aramakiye zorluk çıkarması pek olası değil , sapa sağlam da olsalar Queen ile birlikte Aramaki ikisini de alırdı
Momo ateş atınca Ryo çocukluğuna geri dönüyor. Bu döngü dövüşü epey uzatabilir. Özellikle King gibi Momo'nun ejder formuna göre daha küçük daha hızlı ve dövüş tecrübesi çok daha yüksek birine karşı, Ryo'nun gösterilenki gibi bir galibiyeti çok mantıklı gelmiyor ki burda da Ryo King'i delmiş mesela. Diğer bir tutarsızlık da bu. Zoro'nun kral hakisiz etkilemediği adamı Ryo'nun kral hakisiz delmesi mantıklı değil. Burda iki seçenek var; bu adamlar tam güçlerinde değil ya da Ryo'nun silahlanması Zoro'dan yüksek. Ya da Oda'nın yaptım oldularından biri.

@Rika 'nın yukarıdaki yorumuna göre sağ kolları eküri yapıp amirallerle eşleştirirsek sağ kollar alır. 2v1 yonkou için bile handikaplı bir durum.
 
Burada ki herhangi bir 2-3 Sağ kol iş birliğinin Akainu'ya üstün çıkacağını düşünmek insanı hayretlere düşürüyor Kaido'nun hazırlık yapmasına meyve üretmesine silah üretmesine gerek yokmuş o halde gidip Big Mom'u alıp denizci üssünü bassa kolayca kral olurmuş
Kaido, BM ile ittifak kurunca zaten savaşa hazır noktaya geldiklerini belirtmişti diye hatırlıyorum. Başka bir Yonko varken tabii ki sağ kol seviyesi tiplerden medet ummasına gerek yok.

Ancak; şu da var: Planda BM yok iken Kaido sadece silah üretmiyordu, Kid gibi bu seviyedeki adamları da güçlerine eklemlemeye çalışıyordu. Madem bu seviyedeki adamlar çöptü niye Kaido, Luffy'yi veya Kid'i harcamak yerine savaşına dahil etmeyi düşündü. Luffy de Wano'ya geldiğinde sağ kol seviyesinde idi, Katakuri ile dövüşüp gelmişti ki Katakuri'nin o zaman Luffy'ye izin verdiğini düşünüyorum, ama o başka bir tartışmanın konusu.
 
Tek tek sağ kollara bakalım;

- Shiryuu, Aokiji'nin BB tayfasıyla birlikte teklediği karakter. Eceline 1-2 yıl kalan Garp'ın yumruk atmadan yamulttuğu birisi.
- Katakuri, Oven ile olan dövüşü bittiğinde yorumlarım.
- King, Aramaki tarafından gereken şeyler söylendi bunun için.
- Zoro, Enmayı ne kadar uzun süre kullanabileceği önemli. Kondisyonu bir Amiral kadar güçlü olamayacağı için, şu an can sıkıcı bir rakip değil.
- Beckman, kara kutu. Yine de Kizaru'nun bunun uyarısını umursamamasından, onu kendisine rakip görmediğini kabul edebiliriz.
- Marco, meyvesinin sınırına ulaşana kadar mücadele eder. Muhtemelen son ayakta kalan isim olur.

Yukarıdaki 6 isimden hangisi, Akainu'nun MF'de Beyazbıyık tarafından aldığı hasarları alıp da hayatına normal bir şekilde devam edebilir? Cevabınız hiçbiri ise sonuç belli zaten. Akainu ile 10 gün savaşan Aokiji ve Kizaru da ekleniyor savaşa çünkü.
Shiryu'da donan ekipte miydi ? Hiç hatırlamıyorum
 
Son düzenleme:
Queen'i anlarım da kanadı olmayan King'in gücünü o kanat ne kadar etkileyebilir? Uçmasını engeller sadece, gücünü etkileyeceğini sanmıyorum.

Jack yarık aldığında 2-3 güne zıpkın gibi ayağa kalkmıştı. Burada 1 hafta geçmiş. Luffy-Zoro'nun iyileştiği yerde zoan olarak King-Queen hayli hayli iyileşmiştir.
 
Aramaki sağkol ve solkolu yoldan geçerken aldı. Nasıl dikkat dağınıklığı bu?
Birinin kemikleri kırık diğerinin kanadı falan kopuk doktor yok etrafta.Hayvan gibi savaştan çıkmış sağ sol kolu da bir zahmet alsın. Ölümün eşiğine getiren dövüşler yaşamış. Zoro Sabaodyde niye kötüydü? İyileşmemişti çünkü.
 
Birinin kemikleri kırık diğerinin kanadı falan kopuk doktor yok etrafta.Hayvan gibi savaştan çıkmış sağ sol kolu da bir zahmet alsın. Ölümün eşiğine getiren dövüşler yaşamış. Zoro Sabaodyde niye kötüydü? İyileşmemişti çünkü.
Bu adamlar dediğin kadar kötü durumda olsa Aramaki'ye saldırmazdı. Amirale bakarak alırız diye düşünmüşler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık